Kate Middleton, la plimbare in parc cu Printul George

By  | 

        
 

După ce cu o seară înainte a făcut impresie purtând o tiara cu flori de lotus, încrustată cu perle şi diamante, care face parte din colecţia personală a Reginei şi care i-a aparţinut mamei acesteia, Kate Middleton a făcut impresie a doua zi în parc, în timp ce îşi plimba copilul.

Kate şi William au participat în seara precedentă împreună la o cină diplomatică organizată de Regina Elisabeta şi la care au fost invitaţi 172 de reprezentanţi ai misiunilor străine. Deşi în ultima vreme cei 2 şi-au făcut apariţia la evenimente cu schimbul, unul dintre ei rămânând mereu acasă cu cel mic, acest eveniment a necesitat prezenţa amândurora.

A doua zi Kate şi-a plimbat copilul, pe Prinţul George, în Parcul Kensington, ca o mamă oarecare. Cei 2 au fost însoţiţi şi de unul dintre cei 2 căţei ai familiei, cockerul spaniol Lupo şi probabil că în spatele lor supravegheau gărzile regale.

Kate a încercat să se integreze în mulţime având o ţinută foarte simplă compusă din încălţări sport, o pereche de jeanşi, bluză gri, parka kaki şi o şapcă bleumarine. Ducesa de Cambrige a fost surprinsă cu căruţul pe gazon, nu pe alei unde treceau grupuri de oameni, probabil pntru a evita să fie recunoscută.

O admirăm pe Kate Middleton pentru graţia cu care trece de la o ţinută la alta şi cu care îşi îndeplineşte atât obligaţiile de prinţesă cât şi îndatoririle de mamă.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *