Kate Middleton a intrat in travaliu!

By  | 

Kate s-a internat în această dimineaţă la Spitalul Sf. Maria din Paddington, unde urmează să nască. Aceasta a călătorit cu maşina până la spital, împreună cu soţul său, Prinţul William, după ce în urmă cu câteva zile s-a zvonit că Ducesa a intrat în travaliu şi că a fost luată cu elicopterul de la reşedinţa părinţilor săi. Un comunicat de presă emis la ora 7.30 a.m. de reprezentanţii Casei Regale a confirmat vestea pe care familia, britanicii şi fanii lui Kate şi ai familiei regale o aşteptau de atâta timp!

În faţa spitalului s-a adunat deja o mulţime de reprezentanţi ai presei, care şi-a organizat ”pânda” de mai bine de o săptămână. Acestora s-au adăugat şi trecătorii şi fanii înfocaţi ai cuplului regal. Există chiar şi transmisii live din faţa Aripii Lindo, acolo unde este în acest moment Ducesa de Cambridge internată. Toată lumea aşteaptă vestea cea mare, alături de o altă veste: sexul bebeluşului.

Câteva monumente reprezentative ale lumii: Piaţa Trafalgar din Londra, Cascada Niagara şi Turnul CN din Toronto, vor fi colorate după naştere într-o culoare care să reprezinte sexul bebeuşului: roz sau albastru.

Mulţimea s-a adunat şi în faţa Palatului Buckingham, acolo unde se va face anunţul oficial al naşterii moştenitorului regal. Greutatea şi sexul acestuia vor fi notate pe un suport din lemn şi aur, postat chiar pe porţile Palatului. Ca un salut la vestea cea bună, vor fi trase 41 de salve de puşcă.

Poţi urmări, mai jos, live streaming din faţa spitalului unde urmează să nască Ducesa de Cambridge.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *