Kate Hudson, imaginea calendarului Campari 2016

By  | 

Campari, faimosul brand italian, lansează calendarul 2016 având-o ca imagine pe actrița Kate Hudson.

Îndrăgita actriță de la Hollywood personifică cele doua ipostaze ale brandului Campari în campania BitterSweet, explorându-și atât latura puternică, cât și pe cea jucaușă.

Campari Kate Hudson 1

Gustul inconfundabil Campari, epitom al dualității, ridică întrebări despre modul în care fiecare consumator se identifică cu faimosul aperitiv, cele doua fețe ale campaniei fiind o reflecție a gustului Campari: bitter – amărui sau prin contrast sweet – dulce.

Aceasta dualitate intrigantă este adusă la viața de fotograful de modă Michelangelo di Battista, ce surprinde momentul esențial al alegerii, jucându-se cu ipostazele dulci-amărui. Kate Hudson materializează cele doua esențe Campari, impersonând două roluri, dezvăluind prin calendarul anului 2016 întregul univers al brandului.

Campari Kate Hudson 2

Publicat într-o serie limitată de 9.999 de bucăți, ediția din anul acesta este destinată colecționarilor și adevăraților iubitori de Campari.

Kate Hudson a devenit cunoscută printr-o serie de roluri memorabile. Printre acestea, rolul din „Almost Famous” i-a adus un premiu la Globurile de Aur, cât și o nominalizare la Oscar. Alte roluri apreciate au fost în productiile cinematografice „How to Lose a Guy in 10 Days”, „You, Me and Dupree”, „Fool’s Gold”, „Bride Wars” sau „Nine”.

Campari Kate Hudson 3

În 2013, actrița a lansat o linie de îmbrăcăminte sportivă funcțională, confortabilă, dar plină de stil, menită să inspire femeile pentru o viață activă. Ea promovează un stil de viață sănătos, ghidat de determinare și pasiune.

Kate calcă pe urmele predecesoarelor sale faimose prin apariția în calendarul Campari. Edițiile din anii trecuți au adus în atenția publicului personalități precum: Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich, Penelope Cruz, Uma Thurman sau Eva Green.

Campari Kate Hudson 5

Pentru mai multe detalii legate de calendar și campania Campari BitterSweet, vizitați pagina de Facebook Campari România sau site-ul oficial.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *