Kat Graham, muza senzuala intr-un film alb-negru

By  | 

Ultimul proiect al lui Kat Graham este unul foarte complex, în care artista este producător, cântăreaţă, poet şi actriţă. Kat interpretează rolul unei muze seducătoare, alături de  Louis Oberlander, care interpretează rolul unui fotograf, în filmul alb-negru ”Muza”. 

Filmul va fi lansat online pe 10 februarie şi face parte dintr-o serie de 3 filme realizate de casa de producţie a artistei, Panthera Pictures, în colaborare cu Maker Studios. Kat cântă pe coloana sonoră a filmelor melodii compuse de ea şi înregistrate cu sprijinul colaboratorului său de lungă durată, Jean-Yves "Jeeve" Ducornet. Melodiile vor fi lansate în curând şi pe un EP.

Proiectul lui Kat include şi o carte cu poze ale artistei, realizate de Harold Julian, poezii scrise de aceasta şi câteva interviuri cool. „Am fost inspirată să creez o colecţie-capsulă care cuprinde film, muzică, literatură şi artă, toate concentrate în jurul muzei unui artist. A fost o provocare să pot să traduc conceptul şi lucrurile care mă inspiră pe mine pe înţelesul tuturor” a declarat Kat Graham despre proiectul său. 

Iată şi un scurt preview al filmului ”Muza”, cu Kat Graham în rol principal.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *