Kanye West, suparat pe Kim

By  | 

Kim a făcut o apariţie ”surpriză” în show-ul mamei sale, gest care l-a supărat foarte tare pe iubitul său, Kanye. Conform publicaţiei Heat, rapperul este de părere că mesajul video pe care l-a înregistrat iubita sa este un ”truc ieftin”.

Oare West chiar crede că mama fetiţei sale poate să îşi schimbe totalmente stilul de viaţă şi să rămână absentă din viaţa publică pe care o iubeşte atât de mult? Dacă principiul rapperului pare să fie ”mai puţin înseamnă mai mult”, Kim Kardashian are faima în sânge.

În ceea ce priveşte ieşirea lui Nori în lume, West este de părere că aceasta trebuie să rămână în spatele reflectoarelor, pe când stilul de viaţă consacrat al familiei Kardashian înseamnă cu totul altceva. Probabil că imperiul lor se va destrăma dacă tânăra mămică va continua să asculte sfaturile lui Kanye.

Kim Kardashian este subiect de ştiri chiar şi prin absenţa sa din spaţiul public. Se fac tot timpul supoziţii despre momentul în care starleta va păşi din nou sub lumina reflectoarelor şi despre forma sa fizică. Ultima teorie vehiculată ar fi că aceasta îşi va face apariţia înainte de aniversarea de 16 ani a surorii sale mai mici pentru a nu îi fura atenţia acesteia la petrecerea la care vrea să participe.

Iată înregistrarea făcută de Kim pentru show-ul mamei sale, Kris.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *