Kanye West si Kim Kardashian s-au logodit

By  | 

         

Kim Kardashian a avut parte de cea mai frumoasă aniversare la vârsta de 33 de ani. Proaspăt mămică, starleta a foste cerută de soţie de iubitul ei, Kanye West, în faţa întregii familii, pe AT&T Park Stadium din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat special pentru această ocazie. 

Kanye şi-a făcut apariţia în aceeaşi seară şi la festivalul Hollywood Film Awards, dar nu a făcut nicio referire la intenţiile sale. Aceasta este prima căsnicie pentru artist iar Nori este singurul lui copil. Este clar, aşadar, că rapperul are cele mai frumoase sentimente pentru starleta în vârstă de 33 de ani.

Kim Kardashian a mai fost căsătorită de 2 ori până acum, ambele căsnicii finalizându-se destul de rapid. Ultimul ei soţ, Kris Humphries, cu care a fost căsătorită timp de 72 de zile în 2011, a declarat că mariajul lor a fost realizat doar pentru a face rating la reality show-ul clanului. 

S-a vorbit des despre o posibilă căsnicie între cei doi însă abia acum par să se contureze planurile pentru cuplul West-Kardashian. ”Căsnicia este ceva ce amândoi ne dormi în viitor, dar nu văd de ce să ne grăbim în privinţa asta. Am un prieten extraordinar care mă înţelege şi  îmi este alături şi invers. Simt că acesta este cel mai important lucru acum” a declarat Kim într-un interviu acordat revistei Cosmopolitan în februarie anul acesta.

Felicitări şi din partea noastră pentru frumoasa veste şi le dorim lui Kim Kardashian şi lui Kanye West o nuntă frumoasă şi căsnicie lipsită de controverse!

Update: Cum a cerut-o Kanye West în căsătorie pe Kim Kardashian

Orchestra de 50 de instrumente cânta melodia lui Lana Del Rey, ”Young and Beautiful” când pe monitoare a apărut scris ”Te roooog căsătoreşte-te cu mineeeee!!!”, iar Kanye s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit lui Kim un inel cu un diamant de 15 carate. În acel moment, a început şi focul de artificii. Frumos, nu-i aşa?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *