Kanye West o prezinta pe Nori

By  | 

      

Dezvăluirea primei fotografii cu fiica rapperului şi a vedetei de reallity-show a venit în mod neaşteptat, în cadrul show-ului bunicii sale, Kris Jenner. Spunem neaşteptat deoarece Kanye părea ferm pe poziţie să nu facă publică imaginea fiicei sale, North West. Cu toate acestea, a renunţat la principiile sale şi adecis să îi facă o favoare mamei iubitei sale, care are propriul show tv, aflat la finalul sezonului.

Nu doar Nori a debutat pe micul ecran, în emisiunea bunicii sale, ci şi mama sa, Kim Kardashian. Aceasta a avut o scurtă intervenţie într-una din zile pentru a o felicita pe Kris pentru naturaleţea cu care îşi conduce show-ul. Deşi reacţia lui Kanye a fost una destul de dură, conform surselor, acesta a repetat figura şi cu micuţa North West.

Nori este într-adevăr adorabilă dar nu putem spune exact cu cine seamnă. Cert este că va fi o brunetă frumoasă şi cu siguranţă populară. Atât mama cât şi tatăl ei sunt vedete de renume internaţional şi cu siguranţă că şi ea va avea parte de cel puţin la fel de mută atenţie in partea presei.

Atitudinea lui Kanye în cadrul show-ului a fost foarte degajată, în ciuda zvonurilor că ar avea o relaţie tensionată cu mama lui Kim. Din contră, West şi Jener păreau a fi foarte apropiaţi. Kris chiar a declarat că îi simte lipsa rapperului când este plecat.

Declaraţiile rapper-ului cu privire la relaţia sa cu mama copilului său, Kim Kardashian, au fost de-a dreptul adorabile. Kanye a spus că nimeni şi nimic nu îi va putea influenţa dragostea faţă de Kim şi că este sursa lui de bucurie, care i-a adus pe lume o altă sursă de bucurie. Deci dragostea chiar îi schimbă pe unii. În cazul lui Kanye, îi transformă în ”băieţi de casă”.

Iat-o pe micuţa North West!

        

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *