Kanye West acuzat ca a lovit un tanar de 18 ani

By  | 

Kim Kardashian este „a dame to fight for” în opinia lui Kanye West, care a lovit în repetate rânduri un tânăr de 18 ani care a jignit-o pe logodnica sa, conform site-ului TMZ. Starleta se afla în faţa unui cabinet medical unde mişunau o mulţime de paparazzi când un tânăr a ajutat-o să îşi facă loc printre aceştia şi să intre în clădire.

Binevoitorul le-a adresat remarci jignitoare fotografilor, la care Kim a replicat că nu este ok să le vorbească aşa. Tânărul s-a enervat şi a jignit-o şi pe starleta pe care tocmai a ajutat-o. Kim nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a chemat jumătatea în ajutor. Când a ajuns la faţa locului, Kanye a intrat, urmat de logodnică, într-un cabinet medical să îi ceară socoteală tânărului pentru vorbele sale.

Conform TMZ, Kanye nu s-a obosit să îi mai ceară explicaţii acestuia sau să îi facă o mustrare părintească serioasă ci a trecut direct la lovituri. Conform aceleiaşi surse, victima vrea să depună plângere împotriva rapperul-ui, care nu este străin de astfel de incidente. Kanye are termen de judecată pe 23 ianuarie după ce a fost acuzat de violenţe de un paparazzo în 2010.

Kim Kardashian este şi ea hotărâtă să facă dreptate în acest caz şi este hotărâtă să depună o plângere împotriva tânărului care nu doar a jignit-o, ci a ameninţat-o şi cu moartea. Reprezentanţii cuplului West-Kardashian nu au făcut până acum nicio declaraţie publică în privinţa incidentului.

Ce părere ai despre temperamentul violent al lui Kanye West? Este normal să îi sară în ajutor logodnicei sale, dar violenţa nu a fost niciodată o soluţie. Se pare că întâmplarea a fost şi filmată, aşadar nu va fi dificil să fie găsit adevăratul vinovat în acest caz.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *