Kanye West a lansat un videoclip cu Kim Kardashian

By  | 

   

Guest star-ul din ultimul videoclip al lui Kanye West este chiar logodnica şi mama copilului rapperului, Kim Kardashian. Videoclipul pentru ”Bound 2” a fost lansat în cadrul show-ului lui Ellen DeGeneres, ocazie cu care cei 2 au stat la poveşti ca 2 vechi prieteni.

Videoclipul lui Kanye West este o metaforă a vieţii lui personale şi reprezintă evoluţia artistului de la statutul de burlac neîncrezător din perioada ”Gold Digger” la aceea de bărbat îndrăgostit în ”Bound 2” (love you). Videoclipul îl înfăţişează pe rapper într-o călătorie pe motocicletă de-a lungul unui peisaj psihedelic având-o alături pe muza sa, Kim Kardashian, la bustul gol.

În cadrul discuţiilor cu Ellen, Kanye a declarat că a găsit-o pe femeia visurilor sale în persoana lui Kim kardashian şi că oamenii ”fac mişto” de el pentru că este într-adevăr atât de îndrăgostit. Rapperul este liniştit în privinţa laturii financiare deoarece jumătatea sa este independentă şi este astfel sigur că este vorba doar de iubire, nu de interes. Mai mult de atât, Kanye a declarat că în Kim găseşte liniştea de care are nevoie.

     

Ellen l-a întrebat pe rapper dacă nu îşi face griji în privinţa limbajului de pe ultimul album, deşi artistic, deosebit de vulgar. Ce va crede micuţa Nori când va asculta muzica tatălui ei şi o va înţelege? Ei bine, Kanye este de părere că fiica sa va fi pregătită să înţeleagă alegerile tatălului său, chiar şi atunci când vine vorba despre scenele de nuditate ale mamei sale, Kim Kardashian.

”North o să fie în lumea reală şi o să vadă  şi o să audă lucruri, aşadar cred că o să fie pregătită pentru asta” a declarat rapperul.

Ce părere ai despre melodia pe care Kanye West i-a dedicat-o logodnicei sale, Kim Kardashian? 

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *