Kaki Swid ne-a oferit un interviu în exclusivitate!

Mamă, soție, model, actriță, scriitoare, filantroapă și cetățean model… sunt roluri pe care Kaki West Swid și le-a însușit, le-a îndeplinit cu succes și cu care jonglează în fiecare zi. Află mai multe despre ea din interviul pe care ni l-a acordat mai jos!

Născută în Newport, Rhode Island, Kaki a făcut cunoștință devreme cu meseriile care aveau să o consacre mai târziu: este fiica autorului Bing West, de două ori bestseller în New York Times și fost politician din epoca Ronald Regan, iar mama sa a fost un model de succes. Dar cum talentul scriitoricesc înnăscut și frumusețea moștenită nu-s suficiente pentru a le putea călca pe urme, Kaki a făcut totul pentru a-și face părinții mândri: e absolventă de arte teatrale (dacă-ți pare cunoscută, ai văzut-o în Entourage și The Bronx is Burning). Ambiția a împins-o chiar mai departe: astăzi, Kaki West Swid nu mai e doar blonda drăguță care pozează pe coperțile celor mai prestigioase reviste, ci și o autoare de succes – primul său scenariu ”Bad Influencer” este considerat un succes absolut -, dar mai ales o filantroapă, numele său fiind asociat cu o mulțime de organizații caritabile – alături de soțul ei Scott L. Swid, fiul regretatului și marelui magnat în afaceri Stephen Swid, a fondat Henry Street Settlement, „USO” și Wounded Warrior Project. În plus, e o mamă implicată, și asta chiar nu e puțin lucru. S-o cunoaștem mai bine…

Kaki West Swid
Kaki Swid și gemenii ei, Lily și West, pentru ediția de August a Cosmopolitan România. Kaki poartă rochie, Caroline Constas; bentiță, J.Crew; colier cu diamante, Tiffany & Co. Lily poartă rochie, Ralph Lauren. West poartă cămașă și jeans, J.Crew.

În primul rând, câteva lucruri despre tine, ce te definește ca persoană, ca fel de a fi, ce ne poți spune despre familia ta. 
Sunt mamă, soție, model scriitoare & actriță. Felul meu de a fi e definit de integritatea mea. Cred că ceea ce fac și ce spun contează și îi afectează pe alții. Sunt genul de persoană care face totul pentru a fi o persoană respectuoasă, responsabilă în societate.

Cum ai devenit persoana puternică și motivată care ești astăzi? Cum ți-ai construit statutul de care te bucuri în prezent?
Am început să practic modelling-ul încă de la 14 ani. Cred că faptul că am lucrat și călătorit de tânără mi-a modelat personalitatea într-un fel anume. Am devenit foarte independentă, pe cont propriu și m-am simțit întotdeauna confortabil să călătoresc singură. Ceea ce, pentru o femeie, poate fi destul înfricoșător, dar tatăl meu m-a educat să fiu mereu conștientă de ceea ce mă înconjoară. Pot să fiu într-o încăpere și să-mi amintesc fețele unor străini.

Care consideri că a fost cea mai mare oportunitate din viața ta, acea experiență care probabil ți-a schimbat viața?

Mutarea mea la New York și căsătoria cu soțul meu după 4 luni mi-a schimbat viața. New York-ul a făcut posibil ca eu să avansez pe culmile carierei . Ador energia orașului și oamenii…

Care au fost cele mai dificile provocări cu care ai fost nevoită să te confrunți în cariera ta?
Curajul de a continua după multe refuzuri. Trebuie să crezi în talentul tău, în ciuda ușilor trântite în față. Acel nivel de respingere m-a făcut mai puternică și mai ambițioasă.

Dacă ai putea să te reîntorci în timp și să-ți reiei viața de la început, există ceva ce ai schimba (și de ce)?
Da, i-aș spune sinelui meu mai tânăr să reprime îndoiala de sine. I-aș spune sinelui meu mai tânăr să le spună oamenilor „La dracu!” mai des! Femeile sunt crescute pentru a fi protectoare, să le facă altora pe plac, dar trebuie să ne creștem fetele pentru a-și folosi vocile mai mult și să fie puternice, exact așa cum ne creștem fiii.

Presa te descrie ca „scriitor, mamă model și filantrop”, ne poți spune mai multe despre fiecare dintre aceste „titluri”?

Am scris primul meu scenariu. Am scris întotdeauna – dar acesta a fost primul meu scenariu. Este un film de groază. A fost un proces uimitor pentru mine. Ca model, am activat în modă de la vârsta de 14 ani, modelling-ul va fi întotdeauna prima mea iubire. Statutul de filantrop a fost un titlu pe care l-am dobândit împreună cu soțul meu – el a renunțat la toată viața lui, sunt foarte binecuvântat că pot contribui la binele societății într-un mod semnificativ.

Știm că tatăl tău a fost cel mai bine vândut autor conform New York Times, fratele tău este, de asemenea, un scriitor de succes, așa că scrisul este o abilitate de familie! Te rog să ne spui despre cărțile, poveștile sau experiențele de familie care te-au inspirat să te apuci de scris.

Tatăl și fratele meu sunt amândoi autori cei mai bine vânduți din New York. Sunt bărbați pe care îi admir foarte mult. Familia mea este plină de scriitori, așa că am crescut constant inspirată să scriu și să citesc mult.

Am auzit că scenariul tău, „Bad Influencer”, a fost un succes, spune-ne câte ceva despre asta … Lucrezi la altceva în prezent?

Este legat de un producător și regizor important. Sperăm că filmul va fi un fenomen uriaș!

Să vorbim despre actorie – care sunt planurile tale de viitor în acest domeniu?

Visul meu este să câștig un Oscar pentru actorie.

Cât despre acțiunile caritabile, a existat un motiv special care te-a atras către filantropie? Spune-ne mai multe despre cauzele în care crezi și susții activ.

Susțin USO, ASPCA și organizațiile de caritate concentrate pe ajutorul victimelor violenței domestice.

Kaki West Swid
Kaki Swid și gemenii ei, Lily și West, pentru ediția de August a Cosmopolitan România. Kaki poartă rochie, Marchesa Notte. Lily poartă rochie, Ralph Lauren. West poartă cămașă și jeans, J.Crew.

Ești mama a doi gemeni adorabili – pe care suntem foarte bucuroși să îi vedem alături de frumoasa lor mamă în aceste imagini de copertă! Care este partea cea mai bună despre a fi mamă pentru ei și cum te-a schimbat maternitatea ca persoană?

Oh! Îmi iubesc atât de mult gemenii. Ei sunt motivul pentru care bate inima mea. Cea mai bună parte în a fi mama lor este… absolut totul! Nu pot să-ți spun în cuvinte, ce se întâmplă cu inima ta când ai copii… crește exponențial.

Cum jonglezi între cariera ta și viața de familie?

Întotdeauna îmi planific cu atenție programul și timpul. Cu toate acestea, sunt tradiționalistă, prin urmare copiii și soțul meu sunt pur și simplu pe primul loc, apoi cariera mea. Cea mai importantă carieră pe care o am este creșterea a doi copii sănătoși, fericiți.

Care este cea mai importantă lecție pe care intenționezi să o insufli copiilor? Și ce simți că te învață ei pe tine?

Vreau să-i învăț pe copiii mei despre încredere și curaj. Astfel, ei pot ieși în lume și se pot simți puternici și știu că sunt susținuți și își pot folosi vocile și darurile pentru a face societatea un loc mai bun. Copiii mei m-au învățat despre răbdare și compasiune, acum sunt o persoană mult mai înțelegătoare datorită faptului că sunt mamă.

Kaki Swid
Kaki Swid și fetița ei, Lily, pentru ediția de August a Cosmopolitan România. Kaki poartă rochie, Caroline Constas; bentiță, J.Crew; colier cu diamante, Tiffany & Co. Lily poartă rochie, Ralph Lauren.

Ce-ți place cel mai mult la vârsta lui Lily și West în acest moment?

Gemenii au deja 6 ani! La vârsta de 6 ani sunt plini de propriile opinii și idei. West adoră sportul și își alege propriile ținute, poartă doar Nike. Lily este o vedetă a gimnasticii și e plină de idei și foarte amuzantă. Îmi place această vârstă pentru că li se formează personalitatea.

Kaki Swid
Kaki Swid și fiul ei, West, pentru ediția de August a Cosmopolitan România. Kaki poartă rochie, Marchesa Notte. West poartă cămașă și jeans, J.Crew.

Ești o prezență activă în rețelele sociale. Dar uneori, asta se poate dovedi dificil; primești comentarii negative, răutăcioase și, dacă da, care este sfatul tău pentru a le gestiona?

Lumea de pe social media nu este reală. Deci, dacă primesc comentarii urâte, pur și simplu le șterg. Energia și inima mea sunt puternice, nu las să intre negativitatea. Știu cine sunt, nu am nevoie de validări ale altora sau de opinii negative pentru a mă îndepărta de propria mea stimă de sine. De asemenea, niciodată în viața mea nu am lăsat un comentariu răutăcios și nu o voi face niciodată, acesta este genul de femeie care sunt eu.

Ai vreun secret de frumusețe sau sfaturi pe care le urmezi cu sfințenie?

Nu mă despart de crema hidratantă LA MER și serumul cu vitamina C. Dragul meu prieten, Hope Smith, a inventat un ulei de corp MUTHA pe care îl folosesc zilnic.

Spune-ne despre stilul tău de zi cu zi și care sunt cele trei piese ale garderobei tale la care ai renunța niciodată?

Stilul meu este eclectic. Ador moda – este artă pentru mine. Stilul meu este pasional, cool, cochet, aventuros și elegant. Am propriul meu stil, nu cedez tendințelor.

Ce crezi că face ca o femeie să fie cu adevărat elegantă?

Încrederea, purtând haine care îi flatează tipul de corp. Alegerea articolelor care o fac să arate foarte bine. O femeie cu adevărat elegantă este o femeie care își cunoaște atu-urile și le accentuează.

Ce părere ai despre tendințele actuale – care este cea mai interesantă tendință sau îmbrăcăminte pe care ești tentată să o încerci?

Nu țin cont de tendințe. Am o colecție incredibilă de ochelari de soare! Deci asta este plăcerea mea vinovată în materie de modă.

Cum te menții în formă – vorbim aici de obiceiuri alimentare, exerciții fizice, alte lucruri pe care le faci pentru a te menține în formă?

Fac Pilates, merg pe jos și fac exerciții cu greutăți. Am o dietă curată și sănătoasă. Sunt foarte conștientă de ceea ce se întâmplă în corpul meu. La desert mănânc ciocolată neagra sau ciocolată cu mentă, sunt preferatele mele!

Care este cea mai bună destinație de vacanță pentru un august fierbinte?

Capri, Italia sau Hamptons!

Și nu în ultimul rând, un mesaj pentru fetele Cosmo!

Toate femeile pot face tot ceea ce își pun în minte. Poți fi orice îți dorești, suntem limitați doar de propria noastră imaginație – așa că visează îndrăzneț și crede în tine!

Kaki Swid
Kaki Swid și gemenii ei, Lily și West, pentru ediția de August a Cosmopolitan România. Kaki poartă rochie, Caroline Constas; bentiță, J.Crew; colier cu diamante, Tiffany & Co. Lily poartă rochie, Ralph Lauren. West poartă cămașă și jeans, J.Crew.
Model: Kaki Swid @kakiswid
Fotografii: Jessica Gray @jgray.photography
Machiaj: Gilbert Estrada @makeupbygilly
Coafură: Jason Alarcon @jasonhaiir
Stilism: Sasha Steele @_sashimiii
PR & Producție: @glspr_
Director de Creație: Shelby @shelbylaurent
Locație: Hamptons, NY
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.