Justin Timberlake si Jessica Biel s-au casatorit in secret

By  | 

Potrivit jurnalistei online Janet Charlton, Justin Timberlake si Jessica Biel s-au casatorit pe 19 august 2012 in Jackson Hole, Wyoming, acelasi oras in care se logodeau in urma cu opt luni.

Nunta a fost organizata pe o proprietate privata, iar invitatii au fost cazati la hotelul de lux Four Seasons.

Site-ul de gossip janetcharlton.com anunta sambata: "O sursa tocmai ne-a spus ca Justin Timberlake si Jessica Biel se casatoresc in Jackson Hole chiar acum! […] Sunt in toiul ceremoniei care are loc pe o proprietate privata si pretentioasa".

Ulterior, Janet Charlton a revenit asupra informatiei, precizand ca sambata a fost doar repetitia pentru ceremonie, nunta propriu-zisa urmand sa aiba loc duminica.

Deocamdata, nici unul dintre actori sau purtatorii lor de cuvant nu au confirmat sau infirmat stirea.

Un prim indiciu ca fericitul eveniment chiar a avut loc este faptul ca creatoarea de torturi de nunta Sylvia Weinstock a dezvaluit pe Twitter ca va merge in week-end in Jackson Hole, orasul in care Justin si Jessica s-au logodit in 2011.

Justin Timberlake (31 de ani), a devenit celebru impreuna cu trupa *N Sync, apoi a urmat o cariera solo de succes, fiind recompensat cu sase premii Grammy si un premiu Emmy. Ca actor, Timberlake a jucat in filme precum The Social Network (2010), Bad Teacher (2011) si Friends with Benefits (2011).

Jessica Biel (30 de ani) a devenit cunoscuta datorita serialului de familie "Al saptelea cer" si mai recent a putut fi vazuta in "The A-Team" (2010), "Valentine’s Day" (2010), New Year’s Eve (2011) si Total Recall (2012).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *