Justin Timberlake: „Sa fii artist inseamna sa fii nesigur”

By  | 

In interviul care urmeaza, Justin povesteste despre reintoarcerea lui pe platourile de filmare pentru a interpreta un rol alaturi de Jesse Eisenberg si Andrew Garfield in filmul "The Social Network".

Scenariul filmului are la baza povestea infiintarii retelei sociale Facebook si personajul principal este un student la Harvard, geniu programator de computere pe nume Mark Zuckerberg (Jesse Eisenberg). Intr-o noapte de toamna, in 2003, acesta se afla in fata calculatorului si incepea sa lucreze cu inversunare la o noua idee care avea sa revolutioneze intreg domeniul comunicarii. Sase ani mai tarziu, Mark Zuckerberg este cel mai tanar milionar din toate timpurile. Dar, pentru acest antreprenor, succesul a adus complicatii in viata, atat in plan personal cat si in afaceri.

E dificil sa faci un pas in spate in muzica si sa iti urmezi cariera de actor, stiind ca in lumea muzicii ti-ai creat deja o imagine de sex simbol?

Cum am spus si mai devreme, sunt complet detasat de acest fel de interese. Imi place sa joc in filme si imi place sa fac si muzica.

Esti mai sigur pe tine cand te afli pe un platou de filmare, decat atunci cand te afli intr-un studio si faci muzica?

Nu. Cred ca sunt la fel de nesigur in ambele situatii. Asta inseamna sa fii artist. Procesul de creare e cea mai frumoasa parte. Apoi vine partea in care toata lumea trebuie sa vada ce ai creat si sa isi spuna parerea despre munca ta. Am avut o conversatie despre acest lucru cu Andrew Garfield ( actorul care va juca rolul lui Eduardo Saverin). E absolut terifiant.

Esti speriat atunci cand te afli pe platoul de filmare alaturi de cineva ca David Fincher?

Asta ajuta ca totul sa fie mai putin infricosator.

Asta inseamna ca ai incredere in el?

Sa fiu sincer, nu cred ca am avut niciodata incredere mai mare in cineva in oricare proces de creatie.

Luand in considerare cariera ta de actor si cea muzicala, care ti se pare mai interesanta in momentul acesta?

Sincer, Intodeauna mi-a pasat de amandoua. Ceea ce e amuzant e faptul ca atunci cand aveam 14 ani eram convins ca voi prinde un rol intr-un sitcom in genul serialului "The Fresh Prince of Bel Air", care era la moda atunci. Am reusit sa o conving si pe mama sa ma duca cu masina in L.A., fiind sigur ca voi primi un asemenea rol. O luna mai tarziu am primit un apel pe telefon de la Chris ( Chris Kirkpatrick – coleg in trupa N*Sync) in Orlando, si mi-a spus: "Vino si vezi si tu asta. Infiintez o trupa." Apoi, in aproximativ opt luni, am semnat contractul. Nu poti sa stii niciodata unde vei ajunge in viata. Sunt foarte constient de perspectivele pe care le am si cred ca asta m-a ajutat sa fac alegerile in viata. In filmele mici in care am jucat am apreciat mai mult experienta de care am avut parte, decat faptul ca am fost platit sa fac lucrul acesta. Sa joc intr-un film alaturi de actori pe care ii admir si cu regizorul meu preferat e o experienta extraordinara.

Cum te-ai simtit cand ai imprumutat vocea ta ursuletului Boo-Boo in filmul de animatie "Yogi Bear"

A fost extraordinar. Obisnuiam sa urmaresc desenele cand eram copil. Vorbim de niste desene clasice si despre doua personaje clasice care au existat si pe vremea parintilor mei. "Yogi Bear" este un desen animat simbolic pentru casa de productie Hanna Barbera. A fost foarte distractiv si extraordinar sa lucrez la acest film de desene animate.

Ce crezi despre evolutia filmelor de actiune, luand in considerare schimbarea pe care a adus-o dezvoltarea industriei tehnice digitale?

Cred ca va exista intodeauna aceasta evolutie si noi vom fi intodeauna subiectii in jurul carora informatia va circula, in acest domeniu. Asta cred ca e si ideea principala a filmului in care voi juca. Ador sa vad un film de actiune, din cand in cand. In ceea ce priveste influenta tehnicii digitale asupra filmelor, cred ca cea mai importanta este povestea filmului, personajele si dialogurile create de ele.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *