Justin Timberlake confirma ca Jessica Biel este insarcinata

By  | 

Zvonurile potrivit cărora Justin Timberlake şi Jessica Biel aşteaptă un copil au apărut în urmă cu câteva luni, iar în noiembrie o sursă apropiată cuplului le-a confirmat. Însă o fotografie publicată de Justin Timberlake pe Instagram duminică a făcut totul oficial!

Deghizată ca un mesaj de mulţumire pentru cei care i-au urat „La mulţi ani!” de ziua lui (31 ianuarie), poza şi descrierea sa sunt de fapt o confirmare a sarcinii soţiei sale, frumoasa actriţă Jessica Biel.

Vă mulţumesc TUTUROR pentru urări! Anul acesta, primesc CEL MAI GROZAV CADOU DINTOTDEAUNA. ABIA AŞTEPT. #BăiatSauFată #NuSeŞtieNiciodată #NiciNoiNuŞtim #FacemPariuri”, a scris Justin în dreptul pozei în care sarută burtica viitoarei mămici.

Justin Timberlake şi Jesica Biel au început relaţia în 2007, iar în octombrie 2012 cei doi s-au căsătorit la hotelul Borgo Egnazia din Fasano, Italia. Într-un interviu cu Ellen DeGeneres, cântăreţul a mărturisit: „E frumos să te căsătoreşti cu cel mai bun prieten. Mi se potriveşte. Câteodata o privesc pe furiş când nu se uită la mine şi îmi zic: <Dacă vei lua doar decizii proaste pentru tot restul vieţii tale, măcar ai luat-o deja pe cea mai bună.>”

Încă o dată, felicitări cuplului!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *