Justin Bieber, urmat de mentorii sai in Panama

By  | 

 

La 2 zile după ce a fost eliberat din arest, Justin Bieber şi o parte din anturajul său s-a refugiat în Panama. Bieber este însoţit de prietenul său din copilărie, Ryan Butler, dar şi de tânăra care îl însoţea în seara în care a fost arestat, modelul Chantel Jeffries.

De curând s-au cazat în aceeaşi staţiune de lux din Punta Chame şi Usher şi managerul lui Bieber, Scooter Braun, pe care artistul îi consideră un al doilea tată. Staţiunea în care vedetele s-au cazat dispune de numeroase facilităţi ideale pentru tinerii puşi pe distracţii: skate park, pistă de dirt bike, kite surfing, jet skiing şi paraşutism.

Se spune că toţi apropiaţii lui Justin vor să îl convingă pe tânăr să îşi schimbe stilul de viaţă şi chiar să se interneze într-un centru de dezintoxicare, ceea ce artistul refuză cu îndârjire. Oare în urma arestării şi cu ajutorul acestei ”intervenţii” din partea mentorilor săi se va răzgândi? Sperăm că da!

Tatăl lui Bieber, care era alături de el în seara în care a fost arestat, a ţinut să transmită un singur mesaj în urma evenimentelor. ”Mândru”, la care a dăugat un alt comentariu ”Vezi-ţi bârna din ochiul tău şi nu paiul din ochiul altuia! O să îi dau socoteală Creatorului meu şi la fel o să faci şi tu. Adevărul învinge mereu! #reallife” Matur comentariu, nu?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *