Justin Bieber plateste pentru sex

By  | 

Justin Bieber a fost surprins de paparazzi în timp ce ieşea dintr-un bordel celebru, Centauros, din capitala Braziliei, unde cântăreţul este în turneu. Deşi era acoperit cu un cearceaf pentru a nu fi recunoscut de paparazzi postaţi în faţa clădirii, aceştia i-au recunoscut tatuajul de la încheietura mâinii şi încălţările renumite.

Bodyguarzii care îl însoţeau pe cântăreţ au stropit fotografii cu apă pentru a-i îndepărta însă aceştia au reuşit să surprindă câteva instantanee cu Bieber. Acesta a petrecut câteva ore înăuntru după care a plecat spre hotel cu 2 tinere, care au călătorit în maşini diferite.

Bieber şi-a schimbat hotelul la care s-a cazat în favoarea unei vile închiriate. Unele surse susţin că administraţia hotelului l-a dat afară pe Bieber împreună cu anturajul lui deoarece petreceau încontinuu şi îi deranjau pe ceilalţi oaspeţi pe când staff-ul artistului susţine că au plecat deoarece hotelul era împânzit de fani şi a devenit o problemă pentru siguranţa starului.

Cu doar o săptămână în urmă o prostituată din Panama susţine că şi-a oferit serviciile lui Justin pentru 500 $, cu care a petecut câteva ore pline de distracţie. Că e sau nu adevărat, fanii lui Bieber şi-au exprimat dezgustul faţă de atitudinea lui pe Twitter.

Oare Selena Gomez ce părere are despre apucăturile lui Justin Bieber?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *