Justin Bieber arestat pentru prima oara

By  | 

Justin Bieber a fost arestat joi noapte de poliţia locală din Miami după ce un echipaj de poliţie l-a surprins pe starul pop în timpul unei întreceri ilegale. Bieber era într-un Lamborghini galben închiriat având ca pasager o tânără iar în cealaltă maşină se afla prietenul artistului, cântăreţul Crazy Khalil.

Justin a fost arestat pentru întreceri ilegale, conducere sub influenţa alcoolului şi a drogurilor dar şi pentru că avea permisul expirat. În plus, artistul a opus rezistenţă la arestare, fără să devină, însă,  violent. Acesta a fost eliberat din arest după ce a plătit o amendă de 2 500 $ şi nu a fost pus sub acuzare.

Cântăreţul a petrecut seara în care a fost arestat în stilu-i caracteristic, la o petrecere privată la care a fost însoţit şi de tânăra Chantel Jeffries, de profesie model, care se afla în maşina sa şi în momentul arestării. Zilele trecute, Bieber a petrecut la un club de striptease exclusivist din Miami unde se spune că ar fi cheltuit pe servicii pentru adulţi în jur de 75 000 $.

Spre deosebire de multe alte vedete , Bieber a ieşit foaret bine în pozele de cazier. Unii cârcotaşi îl compară pe artist cu Miley Cyrus, cu care seamănă nu doar datorită comportamentului indecent ci şi datorită frizurii, susţin aceştia.

În poză, Justin zâmbeşte la fel de relaxat ca şi în momentul în care a fost eliberat din arest şi a ţinut să îşi salute fanii care erau strânşi să îl încurajeze pe artisti. ”Belieberii” ţineau pancarde cu #freebieber.

Ce părere ai de ultima gafă a lui Bieber? Noi spunem că artistul ar merita o lecţie la cei 19 ani ai săi şi probabil că o noapte la închisoare nu este de ajuns. Artistul ar trebui internat la o clinică de dezintoxicare, aşa cum încearcă să îl convingă să facă toţi apropiaţii săi.

                

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *