Jonas Brothers isi lanseaza prima carte!

By  | 

Cei trei frati, castigatori ai discului de platina, care vor aparea in propriul film realizat de canalul Disney, “Camp Rock”, au fost de acord sa publice in aceasta carte fotografii in exclusivitate alaturi de declaratii incendiare.

Cartea va fi publicata in toamna lui 2008 si va oferi fanilor posibilitatea de a patrunde in viata din spatele scenei a celor trei Jonas Brothers – Kevin (20 de ani), Joe (18 ani) si Nick (15 ani).

“Ne simtim grozav ori de cate ori ne aflam in concert, iar faptul ca ni s-a oferit posibilitatea sa povestim fanilor nostri tot ceea ce traim noi atunci, cum ne distram impreuna, este pur si simplu extraordinar”, afirma cei de la Jonas Brothers.

“Speram ca fanii nostri sa retraiasca astfel show-urile noastre si sa descopere lucruri noi despre Jonas Brothers prin intermediul acestei carti. “

Jonas Brothers sunt fenomenul muzical al acestui an. In America au atins deja statutul de superstar, odata cu lansarea albumului de debut, “Jonas Brothers”, care a ajuns pe locul 5 in Topul Billboard in primele saptamani de la lansare.

In octombrie 2007 a debutat primul turneu solo al trupei in Statele Unite, iar succesul a fost pe masura. Toate concertele au avut loc cu casa inchisa. In aceasta vara vor incepe primul lor turneu mondial.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *