Jonah Hill ar fi platit ca sa joace in Lupul de pe Wall Street

By  | 

Jonah Hill este la fel de funny ca şi personajul său din Lupul de pe Wall Street. Actorul a declarat de curând că a acceptat fără să stea pe gânduri salariul minim (60 de mii $) pentru ocazia de a lucra cu regizorul Martin Scorsese şi că, dacă ar fi fost cazul, ar fi fost în stare chiar şi să plătească pentru această oportunitate.

„Mi-au făcut cea mai mică ofertă financiară posibilă iar răspunsul meu a fost să le cer actele prin fax să le semnez în aceeaşi seară, înainte să se răzgândească…Mi-aş vinde casa şi i-aş da lui (Martin Scorsese n.r.) toţi banii mei ca să pot lucra cu el…Munca asta nu este pentru bani. Trebuie să faci lucruri de care îţi pasă” a declarat Jonah.

În schimb, Leonardo DiCaprio a încasat pentru interpretarea sa în jur de 10 milioane $ conform Huffington Post şi va mai încasa şi din drepturile de producător o sumă substanţială. Leo şi Martin Scorsese au mai primit câte o nominalizare la premiile Oscar 2014 şi pentru calitatea lor de producători, pe lângă nominalizările la categoriile Cel mai bun actor în rol principal pentru Leo şi Cel mai bun regizor pentru Scorsese.

Experienţa minunată a lui Jonah Hill în Lupul de pe Wall Street l-a determinat pe acesta să ia o hotărâre importantă pentru cariera sa de actor. Jonah a declarat într-un interviu pentru revista Rolling Stone că nu va mai accepta de acum înainte decât roluri de care este incredibil de pasionat.

„Este o lecţie pe care mi-a luat mult timp să o învăţ…Au fost filme pe care a trebuit să le fac, pe care nu am putut să nu le fac. Când eşti un actor tânăr există această teamă constantă că nu vei avea de lucru. Aş fi spus da la orice şi în orice condiţii, fără să fiu pasionat de ceea ce făceam. Acum, spre folosul meu şi pentru al acelora care vin să-mi urmărească munca, le datorez să accept doar roluri care mă motivează” a declarat actorul.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *