Jon Hamm: “Mi s-a spus ca nu voi avea succes la Hollywood”

By  | 

In ciuda popularitatii imense de care se bucura din 2007 incoace, de cand a inceput serialul Mad Men, chipesul Jon Hamm nu a avut parte de foarte mult succes la inceputurile carierei lui de actor.

“Am jucat in cateva seriale pilot si mi s-a sus in fata ca nu am niciun viitor la Hollywood”, declara actorul pentru publicatia The Hollywood Reporter.

Cuvintele acestea dure nu au fost insa singura palma pe care Jon a primit-o cand vine vorba de cariera lui.

Greu de crezut, dar cel care in 2008 a fost inclus pe lista People a celor mai sexy barbati din lume a trecut prin perioade de saracie si nesiguranta.

“Pe vremea cand locuiam in Los Angeles, nu aveam niciun job, niciun ban si nicio perspectiva", declara el pentru HuffPost Tv.

"Au fost niste zile <<superbe>>, iar noptile stateam si ma uitam la tavan, rugandu-ma sa-mi sune telefonul. Incertitudinile sunt greu de suportat, cel putin pentru mine.”

Insa acei ani grei sunt in urma lui acum… Hamm a castigat un Glob de Aur in 2007 pentru interpretarea personajului Don Draper in "Mad Men", serial care de altfel a fost rasplatit cu 15 premii Emmy pe parcursul celor cinci sezoane filmate pana acum.

“M-am obisnuit cu rolul si cred ca ma prinde foarte bine. Inca ma surprind evenimentele din serial. Ma simt confortabil jucand rolul lui Don in Mad Men”, marturisea actorul pentru HuffPost Tv.

Recent, Jon a jucat in comedia "Friends with kids", alaturi de iubita lui Jennifer Westfeld, care a semnat si regia filmului. Cei doi formeaza un cuplu din 1997 si au infiintat impreuna casa de productie Points West Picture.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *