Jolie ia atitudine impotriva violurilor in zonele de conflict

By  | 

Angelina este Ambasador al Bunăvoinţei ONU pentru refugiaţi şi se pare că actriţa îşi ia rolul foarte în serios. După numeroase gesturi caritabile, pe cont propriu sau alături de soţul său, Brad Pitt, Jolie luptă pentru drepturile femeilor prin orice mijloc posibil.

În discursul său din faţa Consiliului de Securitate al ONU, actriţa a atras atenţia asupra violurilor, care se întâmplă într-un număr nepermis de mare asupra femeilor, copiilor dar şi bărbaţilor. Consecinţele acestor atrocităţi au consecinţe pe termen lung asupra victimelor şi trebuie stopate. Jolie a atras atenţia că aceste fapte sunt posibile în lipsa unei reacţii hotărâte din partea autorităţilor, mai exact a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

”Voi setaţi limitele. Dacă setaţi ca prioritate lupta contra violurilor şi a violenţelor sexuale, acestea vor deveni o prioritate şi va exista un progres. Dacă nu, aceste orori vor continua a declarat, printre altele, actriţa.

Jolie tocmai a fost în vizită într-o tabără de refugiaţi sirieni din Iordania,cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaţilor, pe 20 iunie.

Mai jos, poţi urmări intervenţia Ambasadorului Bunăvoinţei pentru refugiaţi, Angelina Jolie.

  

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *