Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit

By  | 

Actorii Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit miercuri într-o ceremonie privată ce a avut loc la locuinţa lor din Los Angeles. Ei vor organiza în weekend o petrecere pentru mai mulţi invitaţi pe insula din Bahamas a „piratului”.

Little Hall’s Pond Cay este insula pe care Depp a cumpărat-o în 2004 pentru 3,6 milioane de dolari şi despre care spune că este cel mai frumos şi pur loc pe care l-a văzut vreodată. Insula are şase plaje şi arată minunat, făcând-o locul perfect pentru petrecere. Pentru aceasta ocazie, Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, şi-a cumpărat o rochie Stela McCartney.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale „The Rum Diary” în 2011 şi au început să aibă o relaţie după ce Depp s-a despărţit de Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai săi, Lily Rose (15 ani) şi Jack (12 ani). În timpul sărbătorilor de iarnă din 2013, cei doi s-au logodit. Confirmarea logodnei a fost făcută de Depp, care a fost văzut purtând el însuşi un inel de logodnă cu diamant.

În ultima perioadă, cei doi au călătorit în jurul lumii pentru a promova ultimul film al lui Depp, comedia „Mortdecai”. Alte filme recente ale sale sunt „Tusk” (2014), „Into the Woods” (2014), iar anul acesta îl vom vedea în thriller-ul „London Fields”, comedia „Yoga Hosers”, în care va juca alături de fiica sa, şi „Black Mass”.

C=t despre proaspăta sa soţie, Amber Heard, ea va apărea în perioadă următoare în drama „When I Live My Life Over Again”, „London Fields”, alături de Depp, „Magic Mike XXL”, „The Adderall Diaries”, iar în acest moment filmează pentru drama „The Danish Girl”, ce va apărea în 2016.

Abia aşteptăm să vedem pozele de la petrecerea cuplului din weekend! Până atunci, le urăm celor doi felicitări!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *