Johnny Depp este imaginea Dior

By  | 

După recenta căsătorie cu superba Amber Heard, Johnny Depp face din nou prima pagină a presei odată cu oficializarea zvonului că el va fi imaginea următorului parfum pentru bărbaţi semnat de casa Dior.

Având ȋn vedere că este pentru prima dată când Johnny Depp, cel mai sexy actor trecut de 50 de ani (da, Johnny are 51 de ani), acceptă să fie imaginea unui parfum, ne aşteptăm ca aroma să fie la fel de seducătoare şi distinctivă precum bărbatul care o reprezintă.

Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit

De altfel, acesta va fi primul parfum pentru bărbaţi care se lansează sub brandul Dior după 10 ani de aşteptare, creatorul său fiind celebrul parfumeur Francois Demachy, “nasul” care se află şi ȋn spatele parfumurilor de succes Dior Homme şi Miss Dior. De asemenea, casa a anunţat că parfumul va fi disponibil la nivel mondial după data de 1 septembrie.

Era de aşteptat ca Dior să-i propună unuia dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood să fie imaginea noului parfum al casei, de vreme ce pe panoplia Dior se află cei mai hot actori din istoria cinematografiei şi nu numai.

Unii dintre cei mai sexy bărbaţi care au apărut ȋn campaniile Dior sunt: Alain Delon care a fost imaginea clasicului parfum Eau Sauvage (trebuie să-l vezi pe superbul francez ȋn filmul Les Aventuriers realizat de Robert Enrico din care au fost luate scene pentru a promova parfumul Dior), Jude Law pentru Dior Homme Sport şi Dior Homme Intense sau Robert Pattinson pentru Dior Homme.

Johnny Depp va juca impreuna cu fiica lui intr-o comedie

Johnny Depp s-a vopsit blond

 

Comments

comments