Johnny Deep este acuzat de violență pentru a doua oară

Actorul Johhny Deep a fost dat în judecată pentru violență fizică pe platoul de filmare al peliculei ”City of Lies”. Acuzația a fost făcută de Greg Brooks, managerul de locație pentru peliculă. Se pare că actorul a fost nemulțumit de schimbarea unei locații și l-a lovit pe Brooks de două ori cu pumnul în piept.

Managerul de locație nu a reacționat, moment în care actorul i-a zis ”Iți dau 100.000 de dolari să mă lovești în față acum.” După acest episod, gărzile de corp au intervenit și l-au escortat pe Deep de la locul altercației, potrivit hollywoodreporter.comProducătorii peliculei nu au dat nicio declarație oficială privind altercația dintre Johnny Deep și Greg Brooks.

Actorul a mai fost acuzat de violență de fosta lui soție, Amber Heard. Acuzațiile au fost făcute publice în timpului procesului de divorț intentat de aceasta.

City of Lies este un film despre moartea rapper-ului Notorious B.I.G și va fi lansat pe 7 septembrie, anul acesta. În peliculă, Johnny Deep joacă rolul detectivului care investighează moartea suspectă a rapper-ului.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.