John Mayer vs. Kanye West. Cine este cel mai bun?

By  | 

John Mayer şi-a lansat ultimul videoclip pentru piesa „Who you love” în colaborare cu iubita sa, Katy Perry. Videoclipul lui Mayer ne duce cu mintea la ultimul videoclip al lui Kanye West pentru melodia ”Bound 2”, pe care rapperul l-a filmat împreună cu logodnica sa, Kim Kardashian. Ambele melodii sunt dedicate partenerelor celor 2 cântăreţi.

Videoclipul lui Kanye West a iscat numeroase controverse şi a fost sursă de inspiraţie pentru mai multe parodii pe când cel al lui John Mayer este o metaforă vizuală fermecătoare pentru drumul dificil pe care trebuie să îl parcurgi când eşti îndrăgostit. Şi cu siguranţă că nu va fi parodiat precum cel al colegului de breaslă.

Atât în videoclipul lui Kanye cât şi în cel al lui Mayer apar cele 2 cupluri vedetă călare pe o motocicletă respectiv pe un taur. Pe cât de caraghioasă este călătoria lui Kanye şi Kim -şi zdruncinată- pe atât de simpatice şi sugestive sunt zgâlţâielile pe care celelalte cupluri le înfruntă. Trebuie să menţionăm şi faptul că în videoclipul lui John Mayer apar cupluri reale, nu actori, fapt care a devenit un trend în ultima vreme.

Deşi stilurile muzicale şi melodiile celor 2 artişti nu se compară, videoclipurile sunt asemănătoare cu menţiunea că cel al lui John Mayer este mult mai reuşit şi inspirant. De acord? Vă lăsăm să vă convingeţi şi voi şi să oftaţi cu drag când îi veţi vedea pe John şi Katy călare pe taurul mecanic!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *