John Galliano: ”Sunt fericit ca sunt inca in viata”

By  | 

Un Galliano plin de remuşcări, cu un look prea cuminte şi un tonus vizibil îmbunătăţit a apărut în cadrul unui interviu televizat cu Charlie Rose, în care a vorbit deschis despre numeroase aspecte intime ale vieţii sale.

John a mărturisit că toată viaţa sa a fost sub presiune. În copilărie şi adolescenţă nimeni nu îl înţelegea şi nu putea fi el însuşi, iar atunci când a reuşit să se exprime aşa cum îşi dorea, prin intermediul modei, a apărut presiunea de a se autodepăşi mereu: ”Ultima colecţie este cea mai bună colecţie”.

Deşi la începutul carierei era fosrte productiv şi reuşea să facă faţă aşteptărilor, Galliano a ajuns la un volum de muncă incredibil. ”Creeam 32 de colecţii pe an, între Dior şi Galliano.” Deşi la început nu consuma alcool sau droguri, după cum a mărturisit acesta, în timp a început să ia medicamente ca să poate face faţă tuturor cerinţelor. 

”Luam valiumul ca să se oprească tremuratul ca să pot face probele şi somniferele ca să pot să dorm. Viaţa mea devenise de necontrolat.”

Cât despre gestul designerului Alexander McQueen, John Galliano a mărturisit că îl înţelege de ce a recurs la suicid. ”Am înţeles: acea singurătate, acea durere.” 

Poţi urmări interviul integral, aici.

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *