Magic Mike XXL: Interviu exclusiv cu Joe Manganiello

By  | 

„Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. După îndelungi insistenţe, acesta acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eşecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzaţional, în care legendarul Magic Mike va străluci din nou în lumina reflectoarelor.

10.06_ 0847.tiff

În drumul către grandioasa reprezentaţie, Mike şi colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii şi învaţă mişcări surprinzătoare, care le-ar putea schimba radical viitorul.

Cu această ocazie, COSMO a pregătit pentru tine un interviu cu Joe Manganiello, cel care interpretează rolul lui Big Dick Richie. Poți câștiga invitații la film în concursul de aici.

10.01_ 0324.tiff

Cum ţi s-a părut faptul că primul „Magic Mike” a devenit un fenomen, apoi ai primit propunerea să revii şi în partea a doua?

Joe Manganiello: Nimeni nu se aştepta ca prima parte să aibă atâta succes. Ne-am gândit că va fi doar un film independent, produs de Steven Soderbergh şi Channing Tatum, pe care publicul îl va privi drept îndrăzneţ şi întunecat. Apoi, ne-am întâlnit şi am început să repetăm scenele de dans. Ceva s-a schimbat în noi, pentru că făceam tot felul de scheme şi ne distram tare. Am râs teribil de mult şi totul părea diferit de ceea ce am citit în scenariu. M-am gândit că filmul va fi foarte amuzant, deşi nu se simte din scenariu. Am filmat ca la carte, exact cum era prevăzut, iar după finalizare, am început să ne gândim mai mult şi să ne dorim să facem un nou film care să nu fie după reguli, ci aşa cum simţit.

Într-un fel, a fost ca şi când aş fi adunat multă dinamită într-o mină şi aş fi aprins-o ani mai târziu. Ne-am gândit mult la „Magic Mike XXL” încă de când am filmat prima parte. Acesta este filmul pe care ne-am dorit să îl facem dintotdeauna şi pe care cred că publicul şi-a dorit să îl vadă de la început. Aici găsiţi motivele pentru care un stripper nu ar vrea niciodată să renunţe la profesia lui. E o mare petrecere şi nu trebuie să ne pară rău pentru asta. Putem s-o facem lată.

10.02_ 0499.tiff

Au fost oameni care au făcut aluzii la personajul tău după ce a apărut primul film?

Dumnezeule, da! Am primit reacţii din partea oamenilor mult timp după lansarea filmului. Asta mă umple de speranţă şi mă face să cred că „Magic Mike XXL” va avea succes la cinema.

E genul de film pe care oamenii vor să îl vadă de mai multe ori?

Da. E genul de film pe care îl vezi, apoi îţi suni prietenii şi îi inviţi să îl vedeţi împreună doar ca să urmăreşti cum reacţionează la nebunia care se întâmplă pe ecran. E o poveste îndrăzneaţă, cu siguranţă.

10.21_ 2730.NEF

Cum te-ai simţit când te-ai revăzut cu ceilalţi actori? A reapărut chimia dintre voi?

Imediat, pentru că în aceşti trei ani ne-am mai întâlnit şi am ieşit împreună la cină. Am păstrat legătura şi am devenit buni prieteni. Eu şi Matt Bomer eram prieteni dinainte, iar întâlnirea cu restul băieţilor a fost ca o reuniune de familie.

 Acum aflăm mai multe despre fiecare dintre băieţii din trupă. În cazul lui Big Dick Richie evoluţia a fost ca în scenariu?

Reid este un scenarist cooperant. Ne-a lăsat să tragem câteva duble, apoi să mai facem şi improvizaţii. În pauze încercam mereu să mai venim cu o idee nebunească sau amuzantă pentru următoarea scenă. Ne-a ajutat faptul că a fost cu noi pe platouri mereu, pentru că a scris prima variantă de scenariu după care l-a adaptat şi în funcţie de ideile cu care veneam noi.   

10.20_ 2397.tiff

Cum a decurs filmarea scenelor de dans? Ţi-a rămas ceva în minte?

Am două numere de dans solo, dar nu vă spun mai multe. De asemenea, am avut plăcerea de a-mi alege singur muzica pe care să dansez. Sunt foarte încântat de rezultat.

Cum te-ai simţit dansând în faţa unei mulţimi uriaşe de femei care ţipau?

Electrizant. Nu am mai trăit nimic asemănător. A fost asurzitor. Îmi ţiuiau urechile ca şi când aş fi ieşit de la un concert rock. Trebuie să le mulţumesc şi coregrafilor, pentru că, dacă mişcările nu ar fi fost bune, atunci nici publicul nu ar fi aclamat atât de mult. Au realizat numere de dans demenţiale şi femeile nu aveau cum să nu reacţioneze.

10.14_ 1624.tiff

Magic Mike XXL este o productie Warner Bros. Pictures va avea premiera in cinematografele de la noi pe 17 iulie.  

Comments

comments