Joburile vedetelor inainte sa fie faimoase

By  | 

Channing Tatum nu a avut o slujbă ruşinoasă -viziunea fanelor- ci una grozavă! Vă daţi seama cum este să spui că ai avut parte de un dans în particular din partea lui Channing, înainte să devină celebru? Ei bine, Tatum a fost stripper şi acum este un talentat actor şi street dancer.

Carly Rae Jepsen, tânăra speranţă a muzicii pop, a fost barman şi chelneriţă înainte de a deveni o cântăreaţă de renume. ”Am avut orice job posibil ca să îmi permit să plătesc chiria” a mărturisit tânăra. Se pare că eforturile ei au avut succes pentru că au fost susţinute şi de talent.

Matthew McConaughey a avut două joburi neplăcute, dar care l-au ajutat să se întreţină în timpul studiilor. Matthew curăţa coteţe de păsări şi spăla vasele la un restaurant.

Beyonce formează împreună cu soţul său, Jay Z, unul dintre cele bogate şi celebre cupluri ale lumii. Înainte să se apuce de cântat şi să se facă remarcată, aceasta o ajuta pe mama sa în salonul de coafură şi mătura părul tuns.

Hugh Jackman a fost timp de 3 ani clovn profesionist şi din fericire pentru el, nu unul foarte priceput, aşa că a fost nevoit să facă o schimbare de carieră.

Lady Gaga servea la mese într-un restaurant grecesc din New York atunci când a lovit-o celebritatea. Şi probabil că nu regretă deloc acele vremuri.

Jon Hamm a lucrat de la început în industria filmelor, doar că era vorba de filme erotice. Jon se ocupa de decorurile filmelor XXX. ”În mare parte trebuia să mut mobila în jurul unor oameni transpiraţi şi dezbrăcaţi” a mărturisit acesta.

Megan Fox a mărturisit în cadrul show-ului lui Ellen DeGeneres că singurul ei job adevărat a fost cel de mascotă la un restaurant. Iar costumaţia ei nu era deloc sexy, cum ne-am imagina. Megan era îmbrăcată în banană!

Frumuşelul Brad Pitt avea un job destul de onorabil înainte să devină faimos, era şoferul unei limuzine care plimba stripperii de la o adresă la alta. Se pare că a avut norocul să nu devină un simplu animator, ci un actor de renume, cu o familie grozavă!

Eva Mendes era o frumuseţe latină…care vindea hot dogs în mall.

Ozzy Osbourne a lucrat într-o măcelărie. Da, asta ar explica multe din comportamentul rocker-ului, în opinia unora.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *