Joaquin Phoenix dorit in ”Batman vs. Superman”

By  | 

Actorul din filmul ”Her” este curtat în această perioadă de studiourile Warner Bros. pentru rolul eroului negativ din super producţia cu Batman şi Superman, conform revistei „Variety”. Nu se ştie încă cine va fi personajul negativ al filmului cu super eroi dar se vehiculează numele lui Lex Lothor, veşnicul adversar al lui Superman.

Joaquin Phoenix a mai primit o ofertă de rol care s-ar suprapune cu cea de la studiourile Warner Bros., conform publicaţiei Huffington Post, la fel de tentantă. Actorului i s-a propus un rol în filmul „Sea of Trees” regizat de Gus Van Sant („Good Will Hunting”), despre un om care întreprinde o călătorie la „Pădurea Sinucigaşilor” de lângă muntele Fuji şi se întâlneşte cu un japonez care are de gând să îşi ia viaţa. Această propunere de rol se potriveşte mai mult profilului lui Phoenix, care este foarte select în ceea ce priveşte producţiile în care se implică.

Se ştie că Joaquin a mai refuzat în trecut roluri negative în filmele cu super eroi precum rolul Jokerului din „The Dark Knight” şi cel al lui Bruce Banner în „The Avengers”, aşadar nu ar fi o surpriză să refuze şi acest rol, mai ales dacă se suprapune cu cel din „Sea of Trees”. 

Joaquin Phoenix are o filmografie impresionantă şi aşteptăm cu nerăbdare să îl vedem în filmul ”Her” în care joacă alături de Scarlett Johansson…sau mai bine zis alături de vocea ei super sexi. Dintre cele mai importante roluri ale actorului le amintim pe cele din filmele „The Master” (2012), „Walk the Line” (2005), „Signs” (2002) şi „Gladiator” (2000).

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *