Jessica Lange: Hollywood-ul apartine barbatilor

By  | 

Ȋntr-un interviu acordat recent pentru The Wrap, celebra actriţă Jessica Lange, cea care are rolul principal ȋn serialul American Horror Story premiat cu Emmy, a spus că nu a fost suprinsă la auzul zvonului conform căruia la fel de cunoscuta actriţă Maggie Gyllenhaal, ȋn vârstă de doar 37 de ani, a fost refuzată pentru un rol feminin pe motiv că “este prea bătrână” pentru a juca personaje de tinere sexy.

“Faptul că bărbaţii continuă să fie fascinanţi, atractivi şi virili ȋn timp ce femeile ȋmbătrânesc şi ȋncetează să mai aibă sex-appeal şi să fie frumoase este o fantezie care nu are nici o legătură cu realitatea”, pune pucntul pe “i” celebra actriţă.

“Chiar dacă o femeie conduce un studio cinematografic, o face tot dintr-un punct de vedere masculin”, a adăugat vedeta.

Totul a pornit de la o declaraţie a lui Maggie Gyllenhaal pentru The Wrap:“Există aspecte foarte dezamăgitoare ȋn a fi actriţă la Hollywood, iar acestea mă iau prin surprindere ȋntotdeauna. Am 37 de ani şi mi s-a spus recent că sunt prea bătrână ca să joc rolul de iubită pentru un bărbat de 55 de ani. A fost incredibil să aud asta! M-a făcut să mă simt rău, apoi m-a enervat, apoi m-a făcut să râd.”

Clipboard

Cu toate acestea, ȋn ultimul an, lumea modei a deschis pentru prima dată porţile femeilor trecute de 60 de ani, declarându-le The New IT Girls. Astfel, Iris Apfel, 93, a devenit alături de Karlie Koss imaginea Kate Spade, Joan Didion, 80, este imaginea Celine, Jessica Lange este vedeta Marc Jacobs Beauty, Helen Mirren este noua celebritate L’Oreal, iar superba Charlotte Rampling este imaginea Nars.

Oare Hollywood-ul când va lua decizia de a pune semnul de egal ȋntre sexe?

Lady Gaga va juca in noul sezon American Horror Story

Jake Gyllenhaal: „Sunt un unchi cu probleme”

Comments

comments