Jessica Biel, dadaca lui Justin Timberlake

By  | 

Nu ne mira deloc faptul ca Jessica Biel se tine scai de iubitul ei, din moment ce ea insasi a declarat in repetate randuri ca este foarte geloasa si ca nu se poate abtine sa nu-si controleze iubitul.

Actrita in varsta de 30 de ani a zburat cu avionul spre locul unde Justin Timberlake filma pelicula "Runner, Runner", doar pentru a se asigura ca nimeni nu-i da tarcoale logodnicului ei.

O sursa declara pentru National Enquirer: “Jessica isi face griji din cauza lui Justin, deoarece acestuia ii place sa flirteze. Tocmai de aceea a venit sa-l viziteze in timp ce el filma pentru Runner, Runner.

Justin arata bine si este foarte prietenos, lucru care atrage imediat atentia femeilor din jurul lui. Desi actrita se lupta cu gelozia, ii e foarte greu sa aiba incredere in celelalte femei din jurul lui.”

Actrita Gemma Arterton, colega de platou a lui Justin Timberlake in “Runner, Runner” este considerata una dintre cele mai sexy actrite, tocmai de aceea Jessica Biel este ingrijorata.

Din nefericire, aceasta “activitate” ii ocupa din timpul pe care ar trebui sa-l petreaca avand grija de cariera ei. Cu alte cuvinte, Jessica se sacrifica avand grija ca o… dadaca de iubitul ei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *