Jessica Alba, business de 52 milioane $

By  | 

În ciuda sfaturilor „binevoitoare” care o îndemnau să renunţe la antreprenoriat, Jessica Alba a reuşit să pună bazele unei companii cu venituri de 52 milioane $ de la înfiinţarea sa în ianuarie 2012. The Honest Living produce scutece, produse de curăţenie şi alte obiecte casnice non-toxice.

„Am creat această companie pentru că îmi doream ca aceste produse să existe. Îmi doream produse de curăţenie eficiente şi de încredere la preţuri accesibile şi cu un design plăcut, ceea ce nu am găsit pe piaţă. Nu exista niciun brand de familie care să mă impresioneze ca tânără mamă” a mărturisit Jessica despre motivaţia sa de a pune bazele unei companii.

Deşi mulţi dintre apropiaţii actriţei erau sceptici în privinţa abilităţilor antreprenoriale ale Jessicăi, The Honest Living s-a dovedit un business de succes care îşi lărgeşte în permanenţă gama de produse. De anul acesta pot fi achiziţionate şi pătuţuri pentru copii care se transformă în pat. Secretul succesului poate fi considerat misiunea companiei de a face lumea un loc mai frumos şi sigur pentru oamenii din lumea întreagă.

„Oamenii credeau că sunt nebună.” Reacţiile celor din jur variau între „nu poţi să lansezi doar un parfum sau ceva în genul?” , „Detergenţii nu sunt chiar atât de sexy” sau „Scutece de copii, pe bune?”.

Află şi tu mai multe detalii grozave despre compania Jessicăi Alba, actriţă, mamă şi antreprenor de succes. Îţi garantăm că viziunea ei te va încânta şi pe tine!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *