Jessica Alba, blonda pentru un rol nou

By  | 

Jessica filmează pentru un nou film alături de tânăra şi talentata actriţă Hailee Steinfeld, rol care i-a cerut să îşi vopsească părul blond. În ”Barely Lethal”, o tânără asasin de numai 16 ani încearcă să revină la viaţa ”normală” de adolescent doar ca să afle că este mai dificil să supravieţuieşti vieţii de licean decât celei de infractor internaţional.

Nu ştim dacă rolul Jessicăi în film este pozitiv sau negativ dar actriţa arată superb, ca de obicei. În pauza de la filmări, Jessica a postat această fotografie (jos) cu pletele-i şatene vopsite… blond! Cu toate astea actriţa a fost fotografiată apoi (foto sus) cu păru-i în culoarea cu care eram obişnuite şi care o prinde de minune: şaten deschis.

Când nu filmează pentru un rol nou şi nu este alături de soţul şi fetiţele ei frumoase, Jessica Alba îşi promovează compania, The Honest Company, specializată în produse naturale pentru casă şi familie. Viaţa de familie a inspirat-o pe actriţă să se concentreze mai mult asupra unui stil de viaţă sănătos şi responsabil şi i-a stimulat spiritul antreprenorial, fapt pentru care are toată admiraţia noastră.

Cum o preferi pe Jessica Alba: blondă sau şatenă?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *