Jennifer Stone despre noul film, colaborarea cu Disney și bătălia cu diabetul

Jennifer Stone, fostă actriță Disney Channel în serialul Wizards of Waverly Place, alături de Selena Gomez, a stat de vorbă cu Cosmopolitan România despre noul ei film, The In-Between, lupta constantă cu diabetul și munca de… asistentă medicală.

Nu doar că ai jucat în noul film The In-Between, dar ai și contribuit ca scenarist și producător. Ce te-a determinat să adaugi atribuțiile de scenarist și producător în CV?

Mereu mi-a plăcut să transmit povești în diferite moduri. Să mă implic în privința scenariului și a producției a început pur și simplu să aibă sens. În special când a fost vorba de a arăta o reprezentare cât mai realistă a diabetului de tip 1 și a sindromului dureros regional complex. Voiam sa fie cat mai aproape de realitate.

Despre ce este filmul The In-Between?

Este vorba despre două prietene (care au amândouă diabet de tip 1 și sindrom dureros regional complex, dar nu asta le definește). Ele se află undeva între două extreme, iar odată cu prilejul unui roadtrip încep să depășească obstacolele ce le țineau în loc.

Jennifer Stone
Jennifer Stone | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Jennifer poartă palton, OTT; rochie, Ted Baker; leggings, SpiritHoods; șosete, Sock It Up; pantofi, Alexanders by Darius.
Jennifer Stone
Jennifer Stone | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Jennifer poartă cămașă, Robert Graham; fustă și curea 4FunkyFlavours.

Spune-mi despre personajul tău. Semeni cu ea?

Ne asemănăm prin faptul că amândouă avem diabet de tip 1, dar eu sunt mult mai echilibrată în legătură cu viața și deciziile pe care le iau. Deși, uneori am zile tipice pentru Mads, când vreau doar pizza și whiskey.

Ai filmat The In-Between în 14 zile pe drum. Cum a fost?

A fost foarte obositor și solicitant. Conduceam pe timpul zilei, iar noaptea filmam, ceea ce nu ne lăsa prea mult timp pentru dormit. Dar a fost satisfăcător. A fost ca și cum mi-aș fi dus pasiunea pentru film cu mine în excursie. Eu și Mindy, colega mea,  încă nu ne dăm cu adevărat seama că am condus atât de departe și am reușit să filmăm într-un timp atât de scurt.

Spune-mi un moment important din procesul de creare al acestui film.

Faptul în sine că am reușit să facem un film în care cele două condiții medicale au putut fi reprezentate cât mai real pe ecran și faptul că am făcut asta împreună cu prieteni.

Jennifer Stone
Jennifer Stone | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Jennifer poartă costum din paiete, OTT; pulover colorat, 4FunkyFlavours.
Jennifer Stone | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Jennifer poartă hanorac, Elevenparis; pantaloni, Kindom; șapcă, Super Human.

Ai fost recent implicată într-o campanie de beauty cu un mare impact. Cum a fost experiența primei tale campanii naționale?

Să lucrez cu Olay a fost incredibil! Am crescut văzând cum fiecare femeie puternică din familia mea folosea acest brand, iar eu am avut șansa de a duce mai departe această moștenire. A fost o adevărată onoare. Olay este un brand care înseamnă mult mai mult decât skincare. Nu doar că fac produse care chiar funcționează, dar țin mult la transparența de a nu folosi photoshop, de a celebra femeile pentru inteligența, realizările și caracterul lor, nu doar frumusețea exterioară.

Știu de asemenea că ești și asistentă medicală. Mulțumim pentru ceea ce faci! Care este cea mai mare satisfacție din munca de asistentă?

Cea mai frumoasă parte este că ai șansa de a fi acolo pentru oameni în cele mai rele zile ale lor. Am avut recent un pacient cu cancer în sala de urgențe. Îmi spunea că detestă spitalul și că era în special speriat din cauza virusului Covid-19. Am încercat să glumesc și să îl facă să râdă, iar apoi mi-a spus că ziua lui la urgențe a trecut mult mai ușor datorită mie. Acestea sunt momentele care fac slujba de asistentă să merite.

Jennifer Stone
Jennifer Stone | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Jennifer poartă capă, OTT; cămașă, 4FunkyFlavours.
Jennifer Stone
Jennifer Stone | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Jennifer poartă rochie transparentă, Charles & Ron; pantaloni de trening, 4ff; pantofi stiletto, Alexanders by Darius.

Cum găsești un echilibru între job-ul de asistentă medicală și cel de actriță?

Mult time management, un program foarte strict și somn foarte puțin.

În afară de cele două job-uri, ce alte pasiuni mai ai?

Iubesc arta de orice fel. Desenez, pictez, fac poze cu camera mea Minolta. Sunt de asemenea o mare fană a antichităților și a hainelor vintage. Am o colecție destul de serioasă care datează din anii 1920 până în 1970.

Ai devenit populară apărând pe Disney Channel. Cum ți-a influențat asta cariera?

Mi-a schimbat cu siguranță cariera pentru că așa am devenit o actriță recunoscută. Disney mi-a dat șansa de le da oamenilor pe cineva cu care să se identifice atât pe ecran, cât și în viața reală. Acuma pot avea o conexiune cu oameni care au iubit-o pe Harper, care au diabet, care fac școala de asistente sau orice altă experiență umană pe care o mai avem în comun.

Jennifer Stone | © Cosmopolitan România via cosmopolitan.ro. Jennifer poartă sweatshirt, Rupert & Buckley – Tom Ellis ‘GOSH’ Charity.

Ce planuri ai în perioada imediat următoare?

Să continuu să joc în seriale, să scriu, să mă implic în producții, dar și să îmi continui job-ul de asistentă și cel de susținătoare pentru cei cu diabet când nu sunt ocupată pe platourile de filmare.

 

Fotografii: Ian Phillips
Fashion Editor: Kimberly Goodnight
Hairstyle: Dylan Michael cu produse Balmain Hair Couture Texture Spray
Make-up: Jeni Chua | Exclusive Artists cu produse QMS Medicosmetics & Kevyn Aucoin

Un interviu de Antonia Roșu.

Citește și Justin Chu Cary, despre rolul din Black Summer,  prejudecăți rasiale la Hollywood și cum ar arăta o apocalipsă cu zombi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.