Jennifer Lopez va crea pantofi și accesorii cu Giuseppe Zanotti

By  | 

Jennifer Lopez intră în lumea modei cu o colecție de încălțăminte și accesorii creată în parteneriat cu designerul de pantofi de lux italian Giuseppe Zanotti.

Colecția va combina aspecte din stilul lui Lopez cu design-ul lui Zanotti. Astfel, vom găsi tocuri înalte, sandale gladiator, pantofi sport cu platformă, ghete cu cristale, toate în culori pastelate. De asemenea, colecția va fi completată cu două genți de piele.

Citește și: Învață să mergi pe tocuri!

Ca orice femeie, ador o pereche de pantofi pentru care să-și dai viața”, spune Lopez. „Fie că mă aflu pe covorul roșu sau sunt îmbrăcată casual, pantofii potriviți mă fac să mă simt frumoasă, sexy și încrezătoare. Colecția pe care eu și Giuseppe am creat-o conține tot ce te-ai aștepta de la noi: tocuri înalte cu forme interesante și care sunt, bineînțeles, strălucitoare.”

Am fost întotdeauna inspirat de Jennifer și îmi place cum poartă pantofii mei – să lucrăm împreună este o evoluție naturală”, spune Zanotti. „Colecția este, ca Jennifer”, senzuală, sofisticată, modernă, jucăușă și edgy.”

Citește și: Trucuri pentru ca încălțămintea să reziste mai mult

Colecția, numită Giuseppe for Jennifer Lopez, va fi lansată în ianuarie 2017.

 

*articol preluat din Harper’s Bazaar

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *