Jennifer Lopez si Marc Anthony divorteaza

By  | 

Jennifer Lopez si Marc Anthony au facut publica decizia lor de a divorta prin intermediul unei declaratii comune, acordata revistei People.

“Am ajuns la o intelegere amiabila cu privire la toate aspectele”, au declarat cei doi. “Este un moment dureros pentru toti cei implicati si apreciem respectul pentru intimitatea noastra in aceste momente”.

Jennifer Lopez (41 de ani) si Marc Anthony (42 de ani) s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete in iunie 2004. Casatoria a venit la doar cinci luni dupa ce cantareata se despartise de actorul Ben Affleck.

Ea a mai fost casatorita timp de un an cu ospatarul cubanez Ojani Noa, apoi a avut o relatie de cativa ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), dupa care s-a casatorit cu dansatorul Cris Judd – casnicia a durat zece luni.

La randul sau, Marc Anthony a mai fost casatorit cu Dayanara Torres, fosta Miss Univers, cu care are doi copii.

  • Jennifer Lopez a vandut peste 55 de milioane de albume si a avut rolul principal in diferite filme cu succes la box office, precum Monster-In-Law si The Wedding Planner. In aprilie 2011, a primit titlul de Cel mai frumos om din lume din partea revistei People, intr-o perioada in care cariera ei se afla pe o panta ascendenta, marcata de lansarea unui album nou si de includerea ei in juriul popularei emisiuni American Idol.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *