Jennifer Lopez, rol principal intr-un serial politist

By  | 

 

Jennifer Lopez a fost distribuită în rolul principal în serialul poliţist ”Shades of Blue”, produs de NBC. Deşi serialul va debuta pe micile ecrane abia în toamna anului 2015, detalii despre personajul pe care Lopez îl va interpreta au fost deja oferite de realizatorii show-ului tv.

Harlee McCord (Jennifer Lopez) este o poliţistă recrutată de FBI pentru a face parte dintr-o operaţiune secretă anti-corupţie în secţia de poliţie în care aceasta lucrează. Harlee este şi mamă sigură, pe care colegii din secţia de poliţie o ajută cu creşterea fetiţei; în curând aceasta va fi obligată să lucreze împotriva lor pentru a-şi ”răscumpăra” greşelile. 

”Că e vorba de rolul de producător, de actor, de cântăreaţa sau una dintre multele alte abilităţi antreprenoriale pe care le deţine, Jennifer este un om extrem de talentat şi o adevărată forţă a vieţii, cu care ne bucurăm că suntem asociaţi” a declarat Jennifer Salke, preşedintele companiei NBC.

Acesta nu este primul rol pentru Jennifer Lopez, care a mai jucat în filme ca ”Selena” (1997), ”Out of Sight” (1998), ”Maid in Manhattan” (2002), ”Enough” (2002) şi ”Ice Age” (2012). Artista mai lucrează în această perioadă pentru filmul animat ”Home” şi a finalizat lucrul la comedia romantică  ”The Boy Next Door”.

Deşi mai avem de aşteptat până o vom vedea pe Jennifer pe micile ecrane, suntem siguri că artista va face treabă bună în serialul în care a fost distribuită.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *