Jennifer Lawrence va regiza un film

By  | 

Jennifer Lawrence va regiza un film bazat pe experimentele cu LSD din timpul războaielor din anii ’60.

În vârstă de 25 de ani, Jennifer Lawrence este una dintre cele mai succes actrițe ale generației sale (a câștigat chiar și un Oscar și două Globuri de Aur), este cântăreață și va scrie un scenariu împreună cu Amy Schumer. Totuși, ea vrea să mai adauge încă ceva important în CV: va regiza un film!

Jennifer Lawrence a intrat în Cartea Recordurilor

Într-un interviu acordat publicației americane Entertainment Weekly, Lawrence mărturisește că acesta este un vis de-al său încă de când avea 16 ani. „Vreau să regizez de când am început să joc în filme, dar, dacă aș fi făcut-o mai devreme, nu aș fi fost pregătită.

Filmul pe care ea îl va regiza se va numi „Project Delirium” și se bazează pe un articol publicat de The New Yorker în urmă cu 2 ani, care vorbește despre experimentele pe care doctorii militari le efectuau pe soldați în timpul războiului rece. Aceștia foloseau tot felul de substanțe, de la gaze lacrimogene până la LSD, convingând soldați tineri și naivi să participe la experimente farte riscante.

10 curiozități despre Jennifer Lawrence

Ultimul film în care Jennifer Lawrence a jucat este „Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a”, ce a avut premiera în cinematografele din România pe 20 noiembrie. Deși povestea lui Katniss Everdeen s-a terminat, o vom mai vedea pe Lawrence pe marile ecrane în 5 filme anul acesta și anul următor, printre care și „X-Men: Apocalypse”, ce va apărea la sfârșitul lui mai.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *