Jennifer Lawrence si Nicholas Hoult, din nou impreuna

By  | 

După despărţirea inexplicabilă din ianuarie, Jennifer şi Nicholas au fost văzuţi împreună din nou, mână în mână şi foarte apropiaţi. Deşi cei doi nu au făcut declaraţii oficiale cu privire la statutul lor, însă atitudinea lor pare să spună totul.

Jen şi Nicholas au venit împreună la petrecerea din Montreal organizată de producătorii ”X-Men: Days of Future Past” cu ocazia finalizării lucrului, iar într-o fotografie postată de Hugh Jackman pe contul său de Twitter, cei doi erau foarte apropiaţi în sala de cinematograf.

Lawrence şi Hoult au format un cuplu timp de aproximativ 2 ani, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului ”X-Men” şi s-au despărţit la începutul acestui an.

Actriţa a declarat într-un interviu din trecut despre iubitul său de atunci, Hoult, că este cel mai bun prieten al său. ”Sincer, este şi cel mai bun prieten al meu şi sper că este reciproc. Este persoana preferată cu care îmi place să îmi petrec timpul şi mă face să râd mai tare decât oricine” a mărturisit Jennifer.

Ne bucurăm că relaţia lor pare să se înfiripe din nou, mai ales că amândoi sunt atât de simpatici împreună! Tu ce crezi, Jennifer Lawrence şi Nicholas Hoult vor avea o relaţie de lungă durată sau este doar perioadă trecătoare?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *