Jennifer Lawrence isi tunde parul mai scurt ca niciodata

By  | 


Jennifer e încă ocupată pe platourile de filmare ale unei noi producţii, American Hustle, dar în film poartă o perucă atât de funky, încât nu contează ce freză adoptă în viaţa reală. Aşa că a decis să-şi taie părul pe care l-a avut lung dintotdeauna. S-a lăsat, însă, pe mâna unui  stilist cunoscut în lumea celebrităţilor, Mark Townsend, care a povestit câteva detalii despre schimbarea radicală prin care a trecut părul frumoasei actriţe.

 

 

“Ieri, Jennifer a ajuns cu o oră înainte de începerea programului şi mi-a spus <<Mark, vreau să scap de părul ăsta>>. Iar eu am întrebat-o: <<Eşti sigură că avem voie să facem asta?>>, iar ea mi-a răspuns  relaxată: <<Desigur, doar e părul meu!>>”, povesteşte stilistul amuzat.

 

 

Acesta a mai dezvăluit că, pe parcursul „procedurii”, Jen nu se mai sătura să-i spună cât de mult îi place. „Era foarte entuziasmată, nu a avut niciodată părul atât de scurt şi simţea nevoia unei  schimbări. E frizura ideală  pentru vară, având în vedere că poate fi lăsat să se usuce liber şi tot va arăta grozav!”.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *