Jennifer Garner și Ben Affleck divorțează oficial

By  | 

Actorii Jennifer Garner și Ben Affleck au înaintat actele de divorț săptămâna aceasta, potrivit unor publicații americane.

Cei doi au depus actele împreună, potrivit tabloidului american TMZ, sugerând că decizia a fost una de cuplu, nu individuală. Amândoi doresc custodia legală și fizică a celor trei copii pe care îi au, ceea ce e de înțeles, mai ales pentru că au tot vorbit în ultimul an despre devotamentul amândurora.

În luna martie, Affleck a dezvăluit că a terminat tratamentul pentru dependența de alcool și a lăudat-o pe Garner pentru sprijinul ei, printr-un status pe Facebook. Acest lucru a făcut multe persoane să creadă că cei doi vor rămâne împreună, deși anunțaseră că divorța încă din iunie 2015.

Cei doi s-au împrietenit pe platourile de filmare ale filmelor Pearl Harbor (2001) și Daredevil (2003), iar în iunie 2005 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii privare. Singurii invitați au fost actorul Victor Garber, care a oficiat ceremonia, și soțul său, Reiner Andreesen. Au împreună trei copii: Violet Anne, născută în decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, născută în ianuarie 2009, și Samuel, născut în februarie 2012.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *