Jennifer Aniston, aniversare fara Justin Theroux

By  | 

Jen şi Justin sunt un cuplu matur după cum se vede, pentru că au rezistat amândoi tentaţiei de a petrece aniversarea actriţei de pe 11 februarie împreună. Jennifer şi-a sărbătorit ziua de naştere la Los Angeles, împreună cu câţiva apropiaţi, printre care şi Courtney Cox, fosta colegă de platou din serialul ”Friends”. În acest timp, Justin petrecea alături de actorul Orlando Bloom la lansarea unui magazin din New York.

Justin trebuie să fie în New York în această perioadă pentru că filmează la un nou show tv, ”The Leftovers”. Jennifer a preferat să rămână la L.A., în casa pe care cei doi actori o deţin împreună, deşi ar fi putut să zboare la Justin pentru a-şi petrece ziua de naştere împreună. După ce actorul a fost sărbătorit în stil mare în vară, la împlinirea celor 42 de ani, ne-am fi aşteptat să se întâmple la fel şi de ziua logodnicei sale.

Probabil că cei doi şi-au făcut planuri speciale pentru a o sărbători pe actriţă mai târziu, în intimitate, atunci când Justin va termina lucrul. Actorul a fost de curând să îşi prezinte omagiile lui Mimi O’Donnel, partenera regretatului actor Philip Seymour Hoffman, al cărui deces a zguduit întreaga lume cinematografică.

Jennifer Aniston filmează în prezent la comedia ”Horrible Bosses 2” alături de Chris Pine, Christoph Waltz, Kevin Spacey şi Jason Sudeikis, după care va începe filmările la ”Miss you already” alături de Tony Colette, un film despre prietenia dintre două femei.

 La mulţi ani şi din partea noastră, Jennifer Aniston şi la mai multe filme… şi de ce nu, poate ne face anul acesta surpriza de a o vedea mireasă?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *