Jennifer Aniston a donat 450.000 $ pentru sinistratii din Haiti

By  | 

Organizatorii licitatiei Artists For Haiti au reusit sa stranga suma totala de 13.662.000 de dolari, care va fi utilizata pentru reconstructia sistemului medical si de invatamant din Haiti, o natiune care inca nu si-a revenit dupa seismul ce a devastat-o la inceputul anului 2010.

Jennifer Aniston a venit la acest eveniment caritabil insotita de actualul ei iubit, actorul Justin Theroux.

Actrita americana, desi nu a licitat ea insasi, a intrat in posesia unui obiect de arta, pe care Theroux l-a cumparat in numele ei. Astfel, Aniston a devenit posesoarea picturii „Stranger #44”, o lucrare abstracta realizata de artistul Glenn Ligon.

Gala a fost prezentata de actorul de comedie Ben Stiller, care cu putine zile in urma organizase la randul lui un dineu de caritate pentru propria lui fundatie, The Stiller Foundation. La dineu au participat Jennifer Aniston, Justin Theroux, actrita Susan Sarandon si producatorul muzical Mike Jean.

  • Jennifer Aniston a primit un premiu Emmy si un Glob de Aur pentru rolul lui Rachel Green din serialul „Prietenii tai/ Friends”. Ea a mai jucat in comedii precum „Dumnezeu pentru o zi” (2003), „Rutina, bat-o vina” (1999) si „Despartiti, dar impreuna” (2006). In ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul „Fara control” (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice.
  • Pe 12 ianuarie 2010, un cutremur de 7 grade a devastat insula Haiti, soldandu-se cu aproximativ 300.000 de morti, peste 300.000 de raniti si peste un milion de sinistrati.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *