Jason Statham se căsătoreşte!

By  | 

Deşi are o relaţie cu Rosie Huntington-Whiteley încă din 2010 şi cei doi tocmai au devenit părinţii unui băieţel Jack în vârstă de 14 luni, Jason Statham nu a fost căsătorit niciodată.

Însă, jurnaliştii de la contactmusic.com au anunţat că cele două vedete au confirmat, într-un final: se vor căsători spre sfârşitul acestui an, iar petrecerea de nuntă va avea loc de Revelion.

În vârstă de 51 de ani, Jason Statham arată foarte bine, păstrându-şi un tonus energic prin practicarea constantă a activităţilor sportive. Cât despre Rosie… dincolo de frumuseţea debordantă, în 2017 s-a situat pe locul cinci în top-ul celor mai bine plătite modele din lume. Şi pentru ea, aceasta este prima căsătorie. Jason Statham a mai avut o “relaţie serioasă”, timp de şapte ani cu modelul Kelly Brook, de care s-a despărţit în 2004.

Starul britanic a devenit cunoscut pentru rolurile lui de “bad boy”: “Jaf în stil italian”, “Colateral”, “Revolver”, “Curierul”, “Eroi de sacrificiu” şi “Furios şi iute”, dar şi pentru comediile: “Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, “Unde dai şi unde crapă/ Snatch”, “Pantera Roz/ The Pink Panther”, “Spioana/ Spy” şi recent lansatul “MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”.

Citeşte şi: Jason Statham are un inamic fără precedent în filmul „MEG: Confruntare în Adâncuri”

Foto: Instagram/ Jason Statham/ Rosie HW

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *