Jason Statham se căsătoreşte!

Deşi are o relaţie cu Rosie Huntington-Whiteley încă din 2010 şi cei doi tocmai au devenit părinţii unui băieţel Jack în vârstă de 14 luni, Jason Statham nu a fost căsătorit niciodată.

Însă, jurnaliştii de la contactmusic.com au anunţat că cele două vedete au confirmat, într-un final: se vor căsători spre sfârşitul acestui an, iar petrecerea de nuntă va avea loc de Revelion.În vârstă de 51 de ani, Jason Statham arată foarte bine, păstrându-şi un tonus energic prin practicarea constantă a activităţilor sportive. Cât despre Rosie… dincolo de frumuseţea debordantă, în 2017 s-a situat pe locul cinci în top-ul celor mai bine plătite modele din lume. Şi pentru ea, aceasta este prima căsătorie. Jason Statham a mai avut o „relaţie serioasă”, timp de şapte ani cu modelul Kelly Brook, de care s-a despărţit în 2004.

Starul britanic a devenit cunoscut pentru rolurile lui de „bad boy”: „Jaf în stil italian”, „Colateral”, „Revolver”, „Curierul”, „Eroi de sacrificiu” şi „Furios şi iute”, dar şi pentru comediile: „Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, „Unde dai şi unde crapă/ Snatch”, „Pantera Roz/ The Pink Panther”, „Spioana/ Spy” şi recent lansatul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”.

Citeşte şi: Jason Statham are un inamic fără precedent în filmul „MEG: Confruntare în Adâncuri”

Foto: Instagram/ Jason Statham/ Rosie HW

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.