Janet Jackson, destăinuri despre lupta cu depresia

Artista în vârstă 52 de ani, a vorbit despre depresia cu care s-a confruntat din cauza rasismului, sexismului și a complexului de inferioritate apărut încă din copilărie. Janet Jackson a dezvăluit pentru ”Essence” că la 30 de ani putea să analizeze la nesfârșit sursa depresiei.

Starea ei îmbunătățindu-se în ianuarie 2017, când l-a adus pe lume pe Eissa, fiul ei și al lui Qatar Wissam Al Mana.Deși la câteva săptămâni după naștere cei doi au anunțat divorțul, au rămas în relații bune. Janet a spus că depresia este o boală persistentă și înfricosătoare, dar se bucură că a trecut de această perioadă.

Janet Jackson

„Lupta a fost intensă. Aş putea să analizez sursa depresiei mele veşnic. Nivelul scăzut al stimei de sine ar putea avea rădăcini în sentimentele de inferioritate încercate în copilărie. Aş putea-o lega de faptul că nu am reuşit să mă ridic la standarde imposibil de înalte şi, desigur, întotdeauna există şi problemele din societate – rasismul şi sexismul”, a declarat cântăreața americană.

Janet Jackson a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.

Citeşte şi: OCD, anxietate și depresie – ne mândrim cu ele?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.