Janet Jackson, destăinuri despre lupta cu depresia

By  | 

Artista în vârstă 52 de ani, a vorbit despre depresia cu care s-a confruntat din cauza rasismului, sexismului și a complexului de inferioritate apărut încă din copilărie. Janet Jackson a dezvăluit pentru ”Essence” că la 30 de ani putea să analizeze la nesfârșit sursa depresiei.

Starea ei îmbunătățindu-se în ianuarie 2017, când l-a adus pe lume pe Eissa, fiul ei și al lui Qatar Wissam Al Mana.

Deși la câteva săptămâni după naștere cei doi au anunțat divorțul, au rămas în relații bune. Janet a spus că depresia este o boală persistentă și înfricosătoare, dar se bucură că a trecut de această perioadă.

Janet Jackson

„Lupta a fost intensă. Aş putea să analizez sursa depresiei mele veşnic. Nivelul scăzut al stimei de sine ar putea avea rădăcini în sentimentele de inferioritate încercate în copilărie. Aş putea-o lega de faptul că nu am reuşit să mă ridic la standarde imposibil de înalte şi, desigur, întotdeauna există şi problemele din societate – rasismul şi sexismul”, a declarat cântăreața americană.

Janet Jackson a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.

Citeşte şi: OCD, anxietate și depresie – ne mândrim cu ele?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *