Jamie Brewer, primul model cu sindromul Down de la New York Fashion Week

By  | 

Dacă te-ai uitat vreodată la antologia „American Horror Story”, cu siguranţă o recunoşti pe Jamie Brewer. Însă ea nu este o simplă actriţă cu sindromul Down, ci şi primul model cu această afecţiune care a ajuns la New York Fashion Week.

Brewer a ajuns aici ca parte a unei campanii numite „Role Models Not Runway Models”a lui Carrie Hammer. Aceasta a primit o scrisoare de la un alt model (Katie Driscoll), unul dintre primele care a urcat pe podiumul New York Fashion Week în scaun cu rotile, care includea felicitări pentru show-ul de anul trecut. Driscoll a mai vorbit în acea scrisoare şi despre modele cu sindromul Down şi a sugerat ca Hammer să o folosească pe Jamie Brewer.

Este cu adevărat inspirational să fiu un model pentru persoanele cu dizabilităţi”, spune Brewer. „Fetele, adolescentele şi femeile tinere pot de acum înainte să îşi spună: «Hei, dacă ea poate să facă acest lucru, atunci pot şi eu!»”. 

Actriţa a mai jucat şi un serialul „Southland”, iar în acest moment filmează pentru filmul „My Next Breath”, ce va apărea anul viitor.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *