Iuliana Beregoi, despre primul său album și rolul din filmul „Lara”

Are doar 16 ani, un film pe Netflix, un album muzical în pregătire, peste 1 million de followers pe Instagram… și se bucură din plin de faima atât de specifică generației sale: notorietatea cu precădere digitală. Dar mai presus de orice, #CosmoGirl Iuliana Beregoi își dorește să fie un exemplu bun pentru tine și toți fanii ei!

Primul său film, Lara, în care a interpretat rolul unei adolescente care suferă de amnezie, este difuzat de curând pe Netflix, iar single-ul Cum sună liniștea este constant prezent la radio și pe TV. Și, mai mult, tânăra artistă lucrează la primul său album pe care îl va lansa cât de curând printr-un eveniment deosebit și safe, așa cum chiar ea ne-a mărturisit. Iuliana Beregoi ne-a arătat încă o dată că vârsta fragedă poate fi un atribut al succesului, mai ales atunci când știi cum să devii una dintre vocile generației tale.

Cum ai decis că este momentul pentru un album?

Au trecut 4 ani de la lansarea primei mele piese, am decis că acum ar fi momentul pentru un album, echipa mea și cu mine avem foarte multe idei super tari. Suntem la începutul procesului de creație, pregătim piesele și lansarea. Sunt sigură ca Generația Z va fi încântată de această idee, abia aștept să lansăm cât mai repede albumul.

Ai vreun mesaj pe care îl transmiți prin intermediul albumului?

Am foarte multe mesaje pe care vreau să le transmit prin intermediul acestui album, nu vreau să ofer foarte multe detalii pentru că îmi doresc să rămână o surpriză, dar ca întotdeauna, voi veni cu mesaje pozitive pentru cei din Generația Z, mesaje de încredere în sine, de prietenie, iubire.

Este lansarea primului album un moment definitoriu pentru cariera unui artist? Ce înseamnă pentru tine?

Sunt sigură că primul album este o treaptă importantă și specială pentru fiecare artist, nici nu îmi vine să cred că până acum doar visam să am măcar o piesă, iar acum lansez un super album. Este un vis împlinit, ceea ce mă motivează să lucrez și mai mult!

Având în vedere contextul actual al pandemiei, cum va arăta lansarea propriu-zisă?

Lansarea va fi una diferită, iar pandemia nu ne va încurca să facem ceva special. Cred că atunci când iubești ceea ce faci, îți place să îți simți fanii aproape, nu există limite și cu siguranță, respectând măsurile, lansarea va fi un moment deosebit. De altfel, am avut și petrecerea de 16 ani tot alături de fani prin concertul Sweet 16 care a avut loc în București, în aer liber, în condiții care s-au pliat pe situația actuală și unde toată lumea s-a distrat, dar a fost și în siguranță.

Ce înseamnă pentru tine proiectul National Alliance on Mental Illness?

Proiectul National Alliance on Mental Illness înseamnă un pas mic pentru mine spre zona internațională. Mă bucur că fac parte dintr-un proiect de anvergură atât de mare, alături de nume importante. Unul din ele este chiar artistul Ruggero (n. aut: Ruggero a jucat în seriale precum Violetta, Argentina, tierra de amor, Soy Luna șamd) a cărui fană am fost când eram mică.

În filmul Lara ți-ai făcut debutul actoricesc chiar pe Netflix. Joci rolul unei adolescente care suferă de amnezie. Cum te-ai pregătit pentru a integra o afecțiune atât de dificilă?

Am început serialul acum 3 ani și a fost o experiență complet nouă pentru mine. Aveam mari emoții înainte de filmări, dar în același timp am avut noroc că eram obișnuită cu camera datorită vlogurilor. Nu ne-am așteptat ca filmul și serialul Lara să aibă un succes atât de mare. Când a ajuns pe Netflix, nu îmi venea să cred, a fost o nouă treaptă importantă pentru mine. Cred că cea mai mare provocare pe care am întâlnit-o în timpul filmărilor a fost sărutul cu Hugo, dar ne bucurăm că a ieșit bine.

Care au fost cele mai importante lecții pe care le-ai învățat din această experiență?

Am învățat foarte multe lecții, dar cel mai important este că am început să fiu mai responsabilă. Cu siguranță, a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit.

Ți-ai dori să continui cariera în actorie?

Sigur, îmi doresc și voi continua cariera și în lumea actoriei. Mă simt bine în fața camerelor și îmi place să interpretez alte personaje. Urmează încă un proiect foarte tare pe care abia aștept să îl lansăm și despre care să vă pot povesti mai multe.

Ai devenit relativ repede un „fenomen în mediul online”, ai acum 1 milion de urmăritori pe Instagram. Ce implică faima pe care ai câștigat-o?

Pentru mine toate aspectele sunt pozitive. Cred că cel mai important e că sunt un exemplu pentru cei care mă urmăresc și trebuie să continuu să le dau un exemplu cât mai bun, să tindem împreună spre mai bine. Sunt alături de ei, alături de Generația Z și asta mă face fericită.

Ai și un site, iulianaberegoi.ro, cu o mulțime de produse, de la măști la uniforme. Pare un fel de emblemă a generației tale.

Site-ul iulianaberegoi.ro joacă un rol foarte important pentru mine. Este ceva ce mi-am dorit întotdeauna: să am propriile mele haine/ produse, a fost un alt vis devenit realitate. Trăiești un sentiment extraordinar când vezi că cei din jurul tău poartă haine ca ale tale sau din colecțiile tale. Când pregătim o nouă colecție sunt extrem de implicată pentru că îmi place să vin cu tot felul de idei și să creăm ceva inedit. Încerc să mă gândesc mereu ce aș purta sau ce aș folosi eu, astfel fiecare produs este important pentru mine și mă bucur enorm că familia noastră, Generația Z, devine tot mai mare.

Ce te face fericită, cum îți încarci bateriile și cum îți păstrezi echilibrul?

Sunt foarte fericită atunci când sunt cu familia mea sau cu familia Mixton Music. Și atunci când sunt pe scenă îmi încarc bateriile datorită fanilor care îmi dau energia lor. De multe ori, după concerte, nu pot să dorm noaptea — visez cu ochii deschiși la ce am simțit pe scenă alături de fanii mei. Pe mine asta mă face fericită.

Ce planuri ai pentru 2021?

În primul rând, albumul este unul dintre cele mai importante planuri pentru acest an. Mai urmează și alte proiecte surpriză pentru cei care sunt alături de mine. Îmi doresc să pătrund pe piața internațională, chiar ar fi pentru mine încă un vis împlinit.

Foto: Raluca Mărgescu. Stilism: Ioana Carp.
Machiaj și coafură: Raluca Crăciun.

Citește și Madelaine Petsch a stat de vorbă cu COSMO în ziua ei liberă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.