Invataturile lui Ben Affleck pentru Lindsay Lohan

By  | 

Ben Affleck i-a făcut o vizită lui Lindsay Lohan  în perioada în care aceasta îşi ispăşea pedeapsa la clinica de dezintoxicare. Conform TMZ, Affleck s-a dus din proprie iniţiativă în vizită la actriţă, pentru a-i împărtăşi sfaturi despre cum să stea departe de tentaţii după ce va ieşi de la clinică.

Ben a fost şi el internat la o clinică de dezintoxicare în 2001, aşadar sfaturile lui vin din experienţă proprie. Şi după felul în care s-au aranjat lucrurile pentru el atât în plan privat cât şi profesional, Lohan ar face bine să-i urmeze sfaturile! S-ar părea că Affleck a sfătuit-o pe mai tânăra sa colegă de breaslă cum să îşi pregătească revenirea la Hoolywood şi cum să îşi folosească talentul pentru a reuşi în carieră.

Se pare că Lindsay are într-adevăr potenţial de actriţă şi de dezvoltare personală, deoarece tot mai multe vedete îi acordă ajutorul. Ultima aliată a lui Lohan este chiar mogulul media Oprah, care i-a oferit şi de lucru pentru o mini serie de documentare, dar şi multe sfaturi utile, devenindu-i practic un mentor.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *