Interviul COSMOFlash cu Oana Tache

Pe Oana Tache o ştii de la Vocea României, unde este reporter în culise, dar şi din emisiunile pe care le prezintă pe MTV. În interviul COSMOFlash cu Oana Tache am vorbit despre modă, relaţii şi lecturi preferate:

Care e cea mai lejera zi din saptamana pentru tine?
Pentru mine, nici o zi nu arată la fel. Dar de-asta îmi place ceea ce fac – într-o zi sunt la birou şi răspund la mail-uri, stau la montaj sau am vreo şedinţă la MTV despre o nouă campanie, a doua zi sunt pe teren la interviuri şi filmări pentru ProTV. Nu am timp să mă plictisesc. Sunt o norocoasă!Ce ai citit in ultima vreme?

În vacanţă am citit „Jurnalul unui geniu“, de Salvador Dali. Îmi place la nebunie să descopăr povestea din backstage a artiştilor – fie că sunt muzicieni, pictori, dansatori etc. Iar Dali este cu adevărat genial şi ca autor. Foarte natural şi extrem de minuţios în detalii. Capitolul „Ziua în care m-am transformat în peşte“ e devastator de explicit, fascinant şi artistic.

Adi Stoicoviciu
Adi Stoicoviciu

Ce piesa vestimentara supravietuieste de foarte mult timp in garderoba ta?

Ştii, am întrebat la un moment dat un băiat care-i piesa vestimentară care mă defineşte. Răspunsul? Pantalonii negri de piele! Şi da, avea dreptate! Sunt înnebunită după toate accesoriile de piele – de la hamuri până la brăţări, cercei sau curele. Dar pantalonii de piele sunt un must-have! Cred că mă vezi în pantalonii de bikeriţă cel puţin o dată pe săptămână – cu adidaşi sau high heels, cu cămăşi sau bluze de voal. Cred că au devenit un fel de trade mark personal.

Ce produse cosmetice iti sunt indispensabile? Dar gadget-uri?

Nu îmi lipsesc din geantă cosmeticele de la MAC şi smartphone-ul! Mi-am început de curând „relaţia“ cu noul smartphone LIVE 3 de la Kruger&Matz (asta după ce până acum am folosit tot un terminal al companiei poloneze de IT&C). Prima probă de foc pentru el a fost anduranţa bateriei la Milano, la MTV EMA – am făcut poze, filmuleţe, am răspuns la mail-uri, am transferat tone de conţinut pe blogul meu www.oanatache.ro, şi n-a cedat nici o clipă. Bateria are o capacitate mare, de 3050 mAh şi care te trece de ora cinei cu telefonul activ, sistemul de operare e Android Lollipop şi unde mai pui că are un procesor octa-core. M-am îndrăgostit la prima vedere de designul elegant şi rafinat al telefonului. Am ales varianta alb – perlat şi mi se pare extrem de feminin.

Ce pasiune iti ocupă cel mai mult timp liber?

M-am apucat de vlogging. Mi-am propus să duc blogul meu la un nou nivel şi aşa s-a născut Me & MySelfie pe care-l găsiţi pe www.youtube.com/vjoanatache. Cu alte cuvinte, eu şi când nu filmez, tot filmez sau postez. Sunt dependentă de asta şi implicit de tehnologie – mă prinzi mereu pe tabletă/ laptop/ telefon. Mă bucur ca Vlog-ul a apărut deja ca referinţă pe câteva site-uri de specialitate de-afară. Iar dacă e să mă gândesc la pasiunile mele sportive – abia aştept să vină iarna să merg la schi.

Care este rubrica ta preferata din COSMO?

În primul rând, la mulţi ani, COSMO! Fetelor, să rămâneţi vesele, funny, fashionable, îndrăgostite şi cool, aşa cum aţi fost în aceşti 16 ani. Îmi place să vă răsfoiesc paginile de fashion şi devorez tot ce ţine de dezvoltare personală şi informaţie. Numărul aniversar mi-a plăcut mult la categoria #selfie, iar pe site vă citesc mereu. Îmi place să-mi fac programul de going out cu voi.

Care crezi ca e cea mai frecventa greseala pe care o fac fetele intr-o relatie?

Uita să spună ce vor şi nu mai investesc în ele şi în pasiunile lor. Spre deosebire de bărbaţi, care îşi păstrează hobby-urile – fie că vorbim de meciuri, cântat la chitară, bere cu băieţii, sală sau o carte bună, femeile ajung să se identifice cu relaţia şi nu mai văd mai departe de universul relaţiei. Ne sacrificăm şi consumăm timpul personal numai în activităţi de cuplu – casnice. Nu mă înţelegeţi greşit – toate îşi au locul şi sensul, dar am auzit atât de des în ultimul timp poveşti conform cărora femeile ajung să se despartă de partener pentru că se simt ignorate. Iar această atitudine a bărbaţilor apare ca o reacţie firească la ignoranţa pe care femeile o manifestă în primul rând faţă de ele însele. Se ajunge în rutina aia în care lui i se pare normal şi confortabil să ignore, iar ea se vede pusă în situaţia în care trebuie să bage capul în pământ precum struţul. De-aici lipsa de comunicare şi ulterior nefericirea, înstrăinarea. Nu uita cine eşti şi trăieşte în fiecare zi şi pentru tine, nu numai pentru voi.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise