Interviul #COSMOFlash cu Elline

By  | 

Una dintre cele mai cool artiste la debut lansează „Smoke and Mirrors”, un single pop captivant, creat ca o fuziune hipnotică între soul şi muzică electronică. Elline locuieşte la Los Angeles, SUA însă şi-a făcut timp pentru interviul COSMO!

Ce vrei sa stie despre tine cititoarele COSMO?

În primul rând, că mi-am îndeplinit visul de a fi admisă la o facultate de top din domeniul muzical – Berklee College of Music, şi consider că este un privilegiu să fiu prima româncă absolventă a secţiilor Performance şi Music Business ale acestei şcoli. Apoi, pentru că sunt un artist independent, mă implic în tot tot ceea ce înseamnă producţia, compunerea, mesajul şi sound-ul pieselor mele şi chiar şi de imaginea mea ca artist. Şi cel mai important este ca îmi place să las muzica mea să vorbească de la sine.

Care e cel mai bun lucru care te-au invatat anii de studiu la Berklee College of Music?

La Berklee am învăţat să îmi dezvolt propriul sunet şi propriul mesaj. Am dobândit etica necesară în muncă, iar cursurile de business şi management mi-au oferit o perspectivă unică şi realistă a industriei muzicale din America şi nu numai, ci m-au pregătit să fiu şi un business manager în cariera mea.

In „Smoke and Mirrors“ vorbesti despre pierderea individualitatii. Ne povestesti mai multe?

Nu m-am considerat niciodată o persoană superficială, însă am avut multe momente în care am fost tentată să fiu aşa, pentru a fi mai pe placul celor din jur. Din lipsă de încredere. Însă de îndată ce îţi dai seama că deciziile îţi aparţin în totalitate şi tu singur defineşti frumuseţea, fericirea şi succesul, vei învăţa să te acepţi aşa cum eşti, să te dezvolţi într-un mod sănătos şi onest, să fii comfortabil în piela ta şi să te iubeşti cu adevărat.

Foto: Yves Huy Truong

Foto: Yves Huy Truong

Ce mai iubesti in afara de muzica?

Sunt pasionată de fotografie şi de arta machiajului.

Ce nu iti lipseste niciodata din trusa de make-up?

Un BB cream cu protecţie solară, un corector lichid, mascara, blush, liner şi un lip balm colorat. Dar nici un make-up nu este complet fără un zâmbet încrezător şi sincer.

Ce articole din COSMO sunt favoritele tale?

Aş putea citi în continuu articolele despre travel şi carieră. De altfel, dacă nu aş fi ales cariera muzicală, mi-ar fi plăcut să fiu blogger sau reporter de călătorii.

Ascultă AICI noul single semnat Elline:

 

Comments

comments