Interviul #COSMOFlash cu Alexandra Ungureanu

By  | 

Alexandra Ungureanu se mândreşte cu o carieră muzicală fulminantă, piese de calitate şi un stil vestimentar eclectic – wow, ne place! COSMO a stat de vorbă cu artista:

Ce inseamna pentru tine succesul?

Succesul, ca femeie, este cu adevărat atins când ai o muncă pe care o faci cu plăcere şi în care ai rezultate, dar când ştii să te ocupi şi de o familie. Viaţa artistică îmi oferă multe satisfacţii, e o sursă permanentă de emoţie şi de bucurii, dar dincolo de a împărţi acestea cu publicul meu, simt nevoia să trăiesc şi altfel de experienţe, care până la urmă sunt normale, dar devin speciale atunci când încă nu le ai – o familie, un copil.

Cum a evolut stilul tau vestimentar in ultimii ani?

În prezent am o echipă cu care lucrez în mod constant şi cu care realizez apariţii de care sunt mândră: Cosmin Florea (styling), Diana Ionescu (make-up), Adonis Enache (hairstyle). Mă regăsesc în acest stil de inspiraţie retro, cu accente chic şi urbane, pe care pot să-l adaptez uşor şi ţinutelor de scenă. Îmi place mult stilul preţios şi curat al Ditei von Teese, o ador pe Paloma Faith, şi muzical, dar şi ca imagine, şi am descoperit-o pe rusoaica Ulyana Sergeenko – designer şi street-style star, o apariţie rafinată.

Care a fost cea mai importanta schimbare din viata ta?

Cred că cea mai importantă schimbare din viaţă e pe cale să se producă. Urmează o perioadă interesantă pentru mine, omul Alexandra Ungureanu! În curând o să auziţi un nou single Crush + Alexandra Ungureanu, îmi doresc să continuăm proiectul pop-simfonic Music in pROgress.

Care a fost cel mai fericit moment de anul acesta?

Când am aflat că voi merge la concert Shania Twain în Vegas!

FOTO: Lilia Raicu.

FOTO: Lilia Raicu.

Esti prima artista din Romania care a intrat in cartea recordurilor. Cum a pornit proiectul Music in pROgress?

A plecat de la un brainstorming şi am ajuns la un proiect „altfel“, în care au fost implicaţi în jur de 30 de oameni – producător, orchestrator, instrumentişti, regizor, oameni de studio, echipa video. Am pornit de la ideea de a face nişte live session-uri cu piese cunoscute, rescrise pentru orchestră şi am ajuns la a realiza patru videoclipuri, dintre care trei filmate în trei zile consecutive, un efort uriaş pentru noi toţi, dar mai ales pentru regizorul Paula Oneţ.

Ce citesti?

Am terminat autobiografia lui Eric Clapton, am început „Cosmos“ de Carl Sagan şi „Eu sunt Malala“, povestea fetei care a luptat pentru dreptul la educaţie şi care a fost împuşcată de talibani.

Ce rubrica preferi in Cosmo?

Life Agenda!

Ascultă acum piesa „Lumea visează“ – Alexandra Ungureanu şi Nora Denes Symphonical:

 

Comments

comments